Αθλητισμός

Προελαύνει ο Αίας στις παγκορασίδες

Στην «τροχιά» διεκδίκησης της πρωτιάς στον όμιλό του και εν συνεχεία του τίτλου της πρωταθλήτριας ΚΔ Μακεδονίας της κατηγορίας της παρέμεινε η πετοσφαιρική ομάδα παγκορασίδων του Αίαντος Κιλκίς, μετά την νίκη της και στην ενδοκιλκισιακή αναμέτρηση με την αντίστοιχη του Άτλαντος με 3-0 σετ.
Οι δύο ομάδες παρουσίασαν ελπιδοφόρα «εικόνα» ως προς το ταλέντο, τα προσόντα και το αγωνιστικό επίπεδο και φρόνημα.
Την «πλάστιγγα» έκανε να «γείρει» προς την πλευρά του Αίαντος η υπεροχή των παικτριών της αρχικής εξάδας του σε πείρα, τακτική και αγωνιστικές παραστάσεις, λόγω συμμετοχής αυτών στους αγώνες των ομάδων γυναικών και κορασίδων του συλλόγου.
Ο Άτλας δεν υστερούσε σε «κορμιά», τεχνική κατάρτιση και κινήσεις, πλην όμως αδυνατούσε αντικειμενικώς να βρει «αντίβαρο» ή «αντίδοτο» στα προαναφερθέντα στοιχεία υπεροχής του Αίαντος.
Τα σέτ: 15-12, 15-9, 15-7.
Οι συνθέσεις:
ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Σακαλάκη): Στ. Κώστογλου, Ποπονίδου, Σεχάι, Καντίδου, Σοφ. Κώστογλου, Λαμπριανίδου (αε), Σιδηροπούλου, Γεωργιάδου.
ΑΤΛΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Χατζηγεωργιάδης): Σπάχο, Σοφιανού, Αθανασιάδου, Κολοκούτσα, Κούρλη, Φούρα (αε), Ζενίδου, Σακαρέλη.
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 26-3-17, Βαφύρας Δίου-Αίας και Άτλας Κιλκίς-Πάνθεον Λιτοχώρου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]