Πολιτική

Καλλισθένη Πάκα Κυμπαρίδη: Ισχυρό Κιλκίς στην Αυτοδύναμη Κυβέρνηση

Ψηφίζουμε όλοι Ν.Δ. – Ισχυρό Κιλκίς στην Αυτοδύναμη Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με παρουσία δύο εδρών

Αν οι εκλογές της 21ης Μάιου απέδειξαν τη σαρωτική πρωτοκαθεδρία της Νέας Δημοκρατίας, οι προσεχείς εκλογές της 25 ης Ιουνίου επιβάλλεται να σφραγίσουν την κοινοβουλευτική αυτοδυναμία της.
Δεν είναι θέμα μόνο κομματικού πατριωτισμού η επιδίωξη της αυτοδυναμίας.
Αποτελεί εθνική επιταγή καθώς η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση για να αντιμετωπίζει τις ποικίλες προκλήσεις στην οικονομία, την εξωτερική πολιτική και την άμυνα και παράλληλα να συνεχίσει την πορεία της ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής.
Το 40 % που ψήφισε Νέα Δημοκρατία αποτελεί επιβράβευση όχι μόνο του κυβερνητικού έργου αλλά και του ορθού πολιτικού λόγου .
Οι πολιτικές που εφάρμοσε η κυβέρνηση αναγνωρίζονται στην πράξη και τονώνουν την απόφασή της να συνεχίσει στη νέα τετραετία ακόμη πιο τολμηρά.
Σήμερα δεν υπάρχει άλλη πολιτική επιλογή στη χώρα παρά μόνο η αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία .
Προσκαλώ λοιπόν τους πολίτες του ν. Κιλκίς που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία να επιβεβαιώσουν την ψήφο τους και στις κάλπες του Ιουνίου. Ιδιαίτερα καλώ τους 3.081 φίλους Κιλκισιώτισσες και Κιλκισιώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους να σπεύσουν μαζικά στις κάλπες και να συμβάλλουν καθοριστικά στο προσιτό στόχο του κόμματος στο νομό Κιλκίς: την εκλογή δυο βουλευτών.
Γνωρίζω και σέβομαι τις επιδιώξεις και σκοπιμότητες κάθε πολιτικού χώρου, μικρού ή μεγάλου. Όμως απευθυνόμενη σε όλους τους πολίτες του νομού τούς καλώ να αναλογιστούν πόσο σημαντική είναι για την πατρίδα μας η εξασφάλιση της κυβερνητικής σταθερότητας.
Η πατρίδα μας έχει ανάγκες οι οποίες υπερβαίνουν τις εγωιστικές εμμονές και τις μοναχικές πορείες. Αυτοδυναμία της ΝΔ σημαίνει παντοδυναμία της χώρας .
Ψηφίζουμε για να έχουμε δουλειές, να αυξήσουμε θέσεις εργασίας και εισοδήματα, να εξασφαλίσουμε συνεχώς καλύτερες συντάξεις και κοινωνικές παροχές, καλύτερη παιδεία και υγεία, ασφάλεια της χώρας σε ένα περιβάλλον αστάθειας και κινδύνων κ.ο.κ.
Κι όλα αυτά εξασφαλίζονται με την κυβερνητική σταθερότητα η οποία
θα προκύψει, δια της ψήφου μας, με την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.
Όλοι μαζί στις κάλπες του Ιουνίου.
Όλοι μαζί για τη δεύτερη έδρα της Ν.Δ. στο Κιλκίς
Όλοι μαζί για την αυτοδυναμία της Ν.Δ.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]