Πολιτική

Ούτε η τραγωδία των Τεμπών ένωσε φορείς του Κιλκίς σε ενιαίο “μέτωπο” διαμαρτυρίας

Το γεγονός της… γιά πολλοστή φορά μη ενιαίας έκφρασης και συμμετοχής των φορέων του Κιλκίς σε πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, σχολιάσθηκε δυσμενώς από την κοινή γνώμη του Κιλκίς, με αφορμή την εξαγγελία δύο διαδηλώσεων στο Κιλκίς, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας διαμαρτυρίας γιά την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, που είχε εξαγγελθεί γιά την Πέμπτη 16.3.23.

Ως γνωστόν, την συμμετοχή τους αυτήν είχαν ανακοινώσει αφ’ ενός μεν το εργατοϋπαλληλικό κέντρο και το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, αφ’ετέρου δε το ΠΑΜΕ Κιλκίς.

“Η ανταπόκριση υπήρξε μεν μεγαλύτερη σε σχέση με τα περισσότερα απεργιακά προσκλητήρια των τελευταίων… αρκετών χρόνων, με την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Κιλκίς να έχει μεγαλύτερο αριθμό διαδηλωτών, πλην ὀμως σε καμμία περίπτωση δεν πλησίαζε, έστω, τον όγκο και των παλμό των απεργιακών διαδηλώσεων σε πολλές άλλες πόλης”, τόνισαν συμπολίτες σχολιάζοντας την εν λόγω σύγκριση.

Πάντως, και στο Κιλκις το σύνθημα, που κυριάρχησε, ήταν “στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, τέρμα ως εδώ, καμμία ανοχή”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα