Κοινωνία

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς τίμησαν τους καθηγητές τους

Η μνήμη των Τριών Ιεραρχών τιμήθηκε όπως αρμόζει από την εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου επαγγελματικού λυκείου Κιλκίς. Οι σχετικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30.1.20. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

Οι σχετικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30.1.20. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:
Το πρωί μαθητές από τη Γ’ και Α’ Λυκείου, συνοδεία του Διευθυντή και των καθηγητών τους, συμμετείχαν στον Εκκλησιασμό και την Αρτοκλασία που έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και Μεγάλου Βασιλείου. Στη συνέχεια, στο αμφιθέατρο του σχολείου, πραγματοποιήθηκε σύντομη εκδήλωση με ομιλία που εκφώνησε ο κ. Μ. Μαυροκεφαλίδης, Θεολόγος του 1ου ΕΠΑΛ . Ακολούθησαν ατομικό χορευτικό πρόγραμμα από τη μαθήτρια Ελένη Μηναρετζή, προβολή και τραγούδια από μαθητές που δημιούργησαν ένα κλίμα αυθόρμητης χαράς και ενθουσιασμού ξεσηκώνοντας όσους παρακολουθούσαν να συμμετέχουν μαζί τους.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης δόθηκε σε όλους τους εκπαιδευτικούς ένα μικρό ενθύμιο ως ένδειξη τιμής για το μεγάλο έργο που επιτελούν ενώ για τους μαθητές υπήρχε κέρασμα κατά την έξοδό τους από το αμφιθέατρο.

Ευχαριστήριο
Η διεύθυνση, το διδακτικό προσωπικό και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς απευθύνουν δημόσιες ευχαριστίες προς

Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Θεοδωρίδη στην Ευκαρπία Κιλκίς
Το Ζαχαροπλαστείο Φωτιάδη στην Ευκαρπία Κιλκίς
Το ζαχαροπλαστείο Μελένιος στη Γουμένισσα Κιλκίς
Για τα τυλιχτά κεράσματα που πρόσφεραν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς την ημέρα μνήμης και εορτασμού των Τριών Ιεραρχών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα