Κοινωνία

Νοσοκομειακό υλικό προσέφερε στο νοσοκομείο το Επιμελητήριο Κιλκίς

Νοσοκομειακό υλικό αποτελούμενο από γάντια νιτριλίου, μάσκες ασπίδες προσώπου, πλαστικά γυαλιά διάφανα ματιών και χειρουργικές στολές, προσέφερε στο νοσοκομείο του Κιλκίς το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Τίς σχετικές ποσότητες, οι οποίες συγκεντρώθηκαν με την συμβολή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των μελών του φορέα, παρέδωσε στον διοικητή του νοσοκομείου Γιάννη Ανδρίτσο, την Τετάρτη 15.4.20 αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς με επικεφαλής τον πρόεδρό του Χρήστο Χατζημλάδη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Όπως δήλωσε ο κ. Χατζημλάδης «Το Επιμελητήριο Κιλκίς με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής υπευθυνότητας στέκεται αρωγός στην πανεθνική προσπάθεια στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά η πανδημία και να επιστρέψει η χώρα μας στην κανονικότητα και στην αναπτυξιακή της πορεία, με τις λιγότερες απώλειες.

Η δωρεά του Επιμελητηρίου και των μελών του, η οποία σύντομα θα συνεχισθεί και σε άλλες δομές υγείας της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, είναι μία ελάχιστη συνεισφορά στο τιτάνιο και εξαιρετικά δύσκολο έργο, που επιτελεί ακούραστα και με αυταπάρνηση το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό».

«Την ώρα που η παραγωγική δραστηριότητα στη χώρα έχει παγώσει και ο κλάδος των επιχειρηματιών πλήττεται, εσείς μας βοηθάτε και μας ενισχύετε με νοσοκομειακό υλικό. Εκ μέρους της διοίκησης και του προσωπικού του νοσοκομείου Κιλκίς, σας ευχαριστούμε θερμά»
δήλωσε ο Γιάννης Ανδρίτσος – διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Επιμελητηρίου αποχωρώντας από το νοσοκομείο Κιλκίς ευχήθηκαν καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στο σημαντικό τους έργο και τους συνεχάρησαν για την προσφορά τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα