Αθλητισμός

Συνέχεια στις νίκες γιά την γυναικεία ομάδα του Άτλαντος Κιλκίς

Όλο και πιο αισθητή είναι η πρόοδος των πετοσφαιρικών ομάδων του Άτλαντος Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Πολύ ενδιαφέρον είχε η συνάντηση, στις 25.11.23, στον νέο ΔΑΚ Κιλκίς, μεταξύ του ΑΠΟ ΑΤΛΑ και του Α.Π.Σ. Αίολου Κατερίνης, για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ, που αφορά στο αγωνιστικό τμήμα των γυναικών για την Β’ Εθνική.

Τα κορίτσια, που γι’ αυτές το ΔΑΚ Κιλκίς αποτελεί terra incognita, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανάγκη μεταφοράς της έδρας στο Καμπάνη, για τον δεύτερο γύρο, βρέθηκαν σε καλή μέρα σε ένα γήπεδο, που δεν είχε αντίστοιχη απόδοση, με τον φωτισμό και τις σβησμένες λάμπες να αποτελούν τροχοπέδη για τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα μάλιστα να απειλείται η αναμέτρηση με διακοπή από τους διαιτητές.
Το ματς, έστω κι έτσι, είχε το δικό του ενδιαφέρον, με τα κορίτσια του ΑΤΛΑ, να δημιουργούν προϋποθέσεις ανόδου με την απόδοση τους, καθώς όχι μόνο έδωσαν ένα συναρπαστικό αγώνα, με συνεχείς αλλαγές στο σκορ, αλλά άντεξαν ως το τέλος την πίεση, που δημιουργείται φυσιολογικά σε ένα τέτοιο αγώνα, και στάθηκαν αλώβητες.
Το τελικό σκορ (3-2, 26-24, 21-25, 20-25, 25-14, 15-13) αποδεικνύει άλλη μια φορά, την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, το σοβαρό επίπεδο της αλλά και τις προοπτικές που δημιουργεί για μελλοντικές παρακαταθήκες. Το επόμενο ματς ο ΑΤΛΑΣ θα αντιμετωπίσει στην ίδια διοργάνωση, πάλι μέσα στο ΔΑΚ Κιλκίς στις 3 το μεσημέρι, το Σάββατο 2.12.23, τον ΣΦΚ Πιερικό Κατερίνης, με την προσδοκία, να επιβεβαιώσει και πάλι την καλή του εικόνα.

Στον αντίποδα τα αγόρια Κ21, είχαν ένα ακόμα δύσκολο απόγευμα, στο ΔΑΚ Νάουσας, την Κυριακή 26.11.23, απέναντι στο τοπικό Ζαφειράκη. Το σκορ (3-0, 14-25, 20-25, 17-25) δεν αποτελεί παρά την εικόνα μιας ομάδας, με φανερή έλλειψη εμπειρίας, που σχεδιάζεται συνεχώς, αντιμετωπίζοντας πλείστα προβλήματα, κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας των συμμετεχόντων και των υποχρεώσεων που πηγάζουν εξ αυτών. Την επόμενη εβδομάδα, τα αγόρια Κ21 του ΑΠΟ ΑΤΛΑ, έχουν ρεπό.

Η σύνθεση της γυναικείας ομάδας του ΑΤΛΑ (προπονητής ο κ. Δερέκης Γεώργιος): Μπακύρτση Ναταλία, Βασιλού Βασιλική, Καραΐτου Μαρία, Σταμάτη Κατερίνα (λ), Γεωργιάδου Εριγέτη, Κεμανίδου Γεωργια, Παπαδοπούλου Ευγενία, Αργυροπούλου Φανή, Αμοιρίδου Ελεάννα (λ), Μεσιάρη Έφη, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Καμπούρη Άννα.

Η σύνθεση για τα αγόρια Κ21 (προπονητής ο κ. Χειρούλης Γεώργιος): Ναστούλας Άγγελος (λ), Γρηγοριάδης Λάζαρος, Καλπακίδης Θεόφιλος, Ναστούλας Ελευθέριος, Κιουφεντζόγλου-Κατσαβέλης Κυριάκος, Ευθυμίου Γεώργιος, Ψαράς Ιωάννης, Σιάπκαρης Ιγνάτιος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUADRO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ),ΚΟΝΒΑ και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα