Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Και με τους Κιλκισιώτες

Η αλήθεια είναι, ότι ο Μάρκος Μπόλαρης παρ’ ότι υφυπουργός έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο αγροτικό υπουργείο της πλατείας Βάθης.

Εμπειρος πολιτικός ο πρώην βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ και νυν της α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει καλά, ότι γιά να μπορέσει να μετριάσει τις ανησυχίες και τον προβληματισμό στις τάξεις των αγροτών λόγω των επικείμενων αλλαγών στην φορολόγησή τους χρειάζεται πέραν των άλλων και ουσιαστικός διάλογος με τους εκπροσώπους των.

Εξ ου και η επικείμενη συνάντησή του με τους εκπροσώπους του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου Κιλκίς που προγραμματίζεται γιά το αμέσως προσεχές διάστημα.

Μία συνάντηση, που οι Κιλκισιώτες παραγωγοί ελπίζουν να γίνει επί βορειοελλαδίτικου εδάφους, καθώς πέραν των επίμαχων ζητημάτων, που πραγματικά «καίνε» τους παραγωγούς λόγω κρίσεως, παίζουν ρόλο και τα χρήματα που απαιτούνται γιά συνάντηση στην Αθήνα.

Και ο καιρός δεν είναι καθόλου ευνοϊκός γιά τέτοια έξοδα, που είναι και πολλά πανάθεμά τους!

Περισσότερα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Προσκεκλημένος του Προέδρου

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων(ΟΕΚ) με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier, στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue. Ο Κιλκισιώτης πρόεδρος […]

Δείτε ακόμα