Πολιτική

Ο Μηνάς Παπαδόπουλος νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ ν. Κιλκίς

Η μεγάλη και πρωτόγνωρη συμμετοχή των μελών της Νέας Δημοκρατίας στη σημερινή ψηφοφορία γιά την ανάδειξη των τοπικών οργάνων της ΝΔ, εν όψει του συνεδρίου του κόμματος οδήγησαν στην επανεκλογή του Μηνά Παπαδόπουλου ως προέδρου της νέας διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφέρειας νομού Κιλκίς.

Ο Μηνάς Παπαδόπουλος, έλαβε 759 ψήφους έναντι των 545 του ετέρου συνυποψηφίου του Θεόφιλου Τιρεκίδη.

Προέδρος στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Κιλκίς, ναδείχθηκε ο Νίκος Τοπαλίδης με 491 ψήφους έναντι των 363 του Φώτη Γεωργιάδη, με τους 116 διαδικτυακοί ψήφοι σε αναμονή, με το αποτέλεσμα όμως να μην μπορεί να ανατραπεί.

Στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Παιονίας εκλέχτηκε άνευ αντιπάλου (δεν υπήρχε δεύτερος υποψήφιος) ο Σταύρος Γκουραμάνης.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις 8 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 7.15 το βράδυ, σε τρία εκλογικά τμήματα γιά τον δήμο Κιλκίς, και τα τρία στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Κιλκίς, και σε δύο για τον δήμο Παιονίας, στο κέντρο πολιτισμού και πληροφόρησης Πολυκάστρου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο αριθμός εγγεγραμμένων ανερχόταν στους 1787, από τους οποίους συνολικά ψήφισαν περίπου 1500 (1390 δια ζώσης και 114 ηλεκτρονικά).

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα