Κοινωνία

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς ταξιδεύει στην Γουμένισσα

Ανοιξιάτικη εκδρομή στη γραφική Γουμένισσα διοργανώνει το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, για τα μέλη και τους φίλους του, την Κυριακή 15.3.20.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επισκέψεις στη ιερά μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, στην ιστορική Ιερά Μονή της Παναγίας Γουμένισσας, στον μνημειακό και μητροπολιτικό ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Γουμενίσσης και στο ιστορικό διδακτήριο, καθώς επίσης και στο εργοστάσιο «Χρυσαλλίς», το πάλαι ποτέ επιβλητικό μεταξουργείο της περιοχής.

Από το πρόγραμμα δεν θα λείψει φυσικά ελεύθερος χρόνος για φαγητό και καφέ, καθώς και ξενάγηση στο οινοποιείο «Αϊδαρίνη».

Συμμετοχή κατ’ άτομο 9 ευρώ.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 23410 27684, καθημερινά 18:00-20:00.

Ευχαριστήριο

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά, και δημόσια, το Στεγνοκαθαριστήριο «Το Νέον» και τον ιδιοκτήτη του Παναγιώτη Τριαρίδη, για τον καθαρισμό 50 παραδοσιακών φορεσιών της Ιματιοθήκης του Λ.Ε.Κ. στη μνήμη των γονιών του.

Τέτοιου είδους ευγενικές προσφορές από συμπολίτες μας, τιμούν ιδιαίτερα το Σύλλογό μας, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η τοπική μας κοινωνία αναγνωρίζει το δύσκολο και απαιτητικό εθελοντικό έργο που επιτελούμε στο χώρο της παράδοσης.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα