Κοινωνία

Η κοπή βασιλόπιτας του συνδέσμου ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς

Σε κλίμα συναδελφικότητας και αλληλεγγύης, ο πρόεδρος Λάζαρος Παυλίδης, το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συνδέσμου εργολάβων ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς, την Κυριακή 16.2.20, πραγματοποίησαν την ετήσια γενική συνέλευση κι έκοψαν την βασιλόπιτά τους.

Τυχεροί της βασιλόπιτας αναδείχθηκαν οι Aλέξανδρος Τσέλιος και Λάζαρος Χρυσοχοΐδης.

Ο σύνδεσμος εύχεται σε αμφότερους πολλές και καλές δουλειές.

Επιπλέον, ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Hager και τους Χάρη Παπαγεωργίου, Γιώργο Καπετανάκη και Πέτρο Πατρικιάδη για την ευγενική χορηγία τους, με τον προβολέα LED με ανιχνευτή κίνησης, προηγμένης τεχνολογίας.

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να βρει τους ηλεκτρολόγους μας γερούς και υγιείς, ώστε να αντεπεξέρχονται στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν καθημερινά και δεν είναι άλλο από το να προφυλάσσουν τους καταναλωτές από τους σοβαρούς κινδύνους του ηλεκτρικού ρεύματος και να είναι δίπλα τους σε κάθε τους ανάγκη.

Τα μέλη που παρευρέθησαν στην γενική συνέλευση ήταν οι Τάσος Μπαβέλης, Τάσος Ταγκαλίδης, Παντελής Παπαδόπουλος, Σίμος Τσοπουζίδης, Λεωνίδας Κασαπαντωνίου, Σάββας Νάκας, Γιάννης Μουρατίδης.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα