Κοινωνία

Η κοπή βασιλόπιτας του Ποντιακού συλλόγου Γουμένισσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Ποντιακού συλλόγου Γουμένισσας για το 2020.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο του συλλόγου Χριστόφορο Λαζαρίδη και παρουσίαση των μελών του διοικητικού συμβουλίου, ο οποίος στη συνέχεια εξέθεσε τον συγκεντρωτικό απολογισμό δράσεων και οικονομικών του έτους 2019 στα μέλη προς έγκριση.

Απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Παιονίας κ. Σιωνίδης και ο πρόεδρος κοινότητας Γουμένισσας κ. Τάτσης. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι κ. Νίτσης Ε. και Τζούρτζος Α., η δημοτική σύμβουλος κ. Παλλάνη Μ., ο τοπικός σύμβουλος κ. Περπερίδης Α., ο αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παιονίας κ. Βασιλειάδης Γ., οι διατελέσαντες πρόεδροι κ.κ. Τουλκερίδης Χ. και Αμανατιάδης Ι.

Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Π.Σ. Γουμένισσας “Οι Παίονες”, του πολιτιστικού συλλόγου Γουμένισσς “Ο Άγιος Τρύφων”, του παραρτήματος ΕΓΕ Γουμένισσας, του σωματείου “Άγιος Γεώργιος Χαλιναράς” Αγροσυκιάς Πέλλας καθώς και πλήθος μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Χ.Γραμματικός, ως εκπρόσωπος της ιεράς μητρόπολης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου ενώ τυχερή αναδείχθηκε η Μαριλένα Ανδρεοπούλου στην οποία δόθηκε ως δώρο ένα βιβλίο συνταγών ζαχαροπλαστικής από τη γραμματέα του συλλόγου Δέσποινα Λαζαρίδου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς για τα δώρα καθώς και τις κυρίες που “συνέδραμαν” με τα εδέσματα τους.

Τις φωτογραφίες τράβηξαν η Ευγενία Ζελέγκου και η Ντίνα Χαραλαμπίδου

Περισσότερα
Δείτε ακόμα