Κοινωνία

Η κοινωνία της Αξιούπολης στηρίζει τον πολιτιστικό σύλλογο «Αξιον Εστί»

Ο μουσικός πολιτιστικός σύλλογος Αξιούπολης «Αξιον Εστί» έκοψε την Κυριακή 16.2.20 την βασιλόπιτά του στην ανακαινισμένη ταβέρνα του Πασσά, στην Αξιούπολη.

Τον πλακούντα ευλόγησε ο πατήρ Ιγνάτιος, εφημέριος της ενορίας Αξιον Εστί.

Ακολούθησε γλέντι, το οποίο κράτησε έως αργά το βράδυ με ζωντανή μουσική.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Γεωργίτσαρος και ο πρόεδρος της κοινότητος Κύρος Καλαβάζης.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Καπνόπουλος ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο για την άψογη συνεργασία και αγάπη του για τον σύλλογο, τον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα, τον χοράρχη Αντώνη Παπαδόπουλο, τον χοροδιδάσκαλο Γιάννη Σούρλα καθώς και τα μέλη της χορωδίας και του χορευτικού τμήματος.

Τέλος ευχαρίστησε τους προαναφερθέντες για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη για το δύσκολο έργο τους.

Ακολούθησε λαχειοφόρος, με δώρα που προσέφεραν τοπικά καταστήματα για τα οποία ο σύλλογος εξέφρασε δημόσιες ευχαριστίες.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα