Αθλητισμός

«Κολλημένη» η «βελόνα» του Αίαντος στο 3-0 σετ


Παραμένει «κολλημένη» στο 3-0 σετ η «βελόνα» της πετοσφαιρικής ομάδος του Αίαντος Κιλκίς. Αυτήν την φορά στην ανωτερότητά του υπετάγη ο Ίκαρος Εδέσσης, η νεανική και ενθουσιώδης ομάδα του οποίου δεν διέθετε προδιαγραφές, που θα την καθιστούσαν ικανή να αντιμετωπίσει τον συνδυασμό κλάσης, πείρας και «κοχλάζοντος» νέου «αίματος», που χαρακτηρίζει την κιλκισιώτικη.
Η διαφορά δυναμικότητας προσέφερε την δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία του Αίαντος να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στις παίκτριες, που προέρχονται από τις ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων, και να προσδώσει στον αγώνα χαρακτήρα «δυνατής» προπόνησης εν όψει τελικού κυπέλλου ΚΔ Μακεδονίας.
Η σύνθεση: Λάιου, Δαλακλή, Σωτηρίου, Κυριακίδου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου (αε), Σοφ. Κώστογλου, Βλάχου, Χ.Κωνσταντινίδου, Κοτίδου, Σωτ.Κώστογλου.
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα
Κυριακή 26-3-17, 16.00, Άτλας Κιλκίς-Αίας Κιλκίς
Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]