Κοινωνία

Και το όνομα αυτής Ελισάβετ (Λίζα)

Την κορούλα τους Λίζα (Ελισάβετ) βάπτισαν ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης και η σύζυγος του Τάνια Ευθυμίου, την Κυριακή 26-7-20, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, με νονούς τον επιστήθιο φίλο του Γιώργου και βουλευτή Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής Απόστολο Πάνα και την σύζυγο του Αϊντα Νίκα.

Παρ’ όλο που το ζευγάρι σχεδίαζε την τέλεση του μυστηρίου με καλεσμένους το σύνολο των ανθρώπων του οικογενειακού και φιλικού τους περιβάλλοντος, αυτό δεν κατέστη εφικτό εξ αιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά της μετάδοσης του νέου κορωνοϊού και έτσι το μυστήριο τελέσθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Οι γονείς της νεοφώτιστης δεν παρέλειψαν με μήνυμα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ευχαριστήσουν τους φίλους τους για τις ευχές και την αγάπη, που εξέφρασαν για την κορούλα τους και να ευχηθούν σε όλους να έχουν υγεία, ευημερία και όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα