Αρθρογραφία

Ιδρυτική διακήρυξη νέου συνδυασμού

Γράφει ο Αθανάσιος Τατάρογλου

Με το παρών κείμενο ξεκινάμε μια προσπάθεια ίδρυσης μιας νέας δημοτικής παράταξης με μόνο μας μέλημα και στόχο την εκλογή μας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2028, πρώτα ο Θεός γεροί να είσαστε να μας ψηφίσετε. Παρακάτω λοιπόν ακολουθούν οι πυλώνες αυτού του συνδυασμού, ο οποίος θα έχει το όνομα «Μεταδημότευση Τώρα».

Γιατί «Μεταδημότευση Τώρα», σας ακούω που ρωτάτε. «Γιατί όχι;», θα σας απαντήσω εγώ. Θα πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για να φύγουν οι άλλοι από την εξουσία. Όλοι οι άλλοι! Κι εμείς ακόμα! Γιατί καλύτεροι είμαστε εμείς από εκείνους; Τι παραπάνω έχουμε δηλαδή; Τους ίδιους δε ψηφίζουμε; Οι ίδιοι δεν μας αξίζουν; Δεν κατάλαβα δηλαδή!

Όραμα μας ένας δήμος πράσινος. Δε θα χρειάζεται να κάνουμε έργα μιας που θα έχουμε όλοι φύγει. Έτσι θα αφήσουμε τη φύση να δουλέψει για εμάς κάνοντας τον Δήμο μας ένα καταπράσινο παράδεισο για τα ζώα μας που τόσο αγαπάμε. Θα υπάρξει μηδενική κακοποίηση μιας που δε θα ζει άνθρωπος στον τόπο. Ένας Δήμος βιώσιμος που θα μπορεί μετά από μερικά χρόνια να καλλιεργηθεί και να προσφέρει στο ΑΕΠ της χώρας. Φυσικά στην ίδια γραμμή θα ακολουθήσουν και όλα τα δημόσια αλλά και ιδιωτικά κτήρια. Θα γίνουν όλα πράσινα μιας που θα εγκαταλειφθούν κι έτσι και ο χρόνος θα δουλέψει για εμάς, αφού μέσα σε αυτά θα φυτρώσει πλέον άγρια βλάστηση. Έμμεσα θα αυξηθούν και οι κατοικίες όλων των ζώων αφού αυτά θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πανεύκολα στέγη. Κανένα αδέσποτο πλέον στον δήμο μας.

Σκοπός μας να κάνουμε ένα δήμο έξυπνο. Όχι με 5G δίκτυα του σατανά και μίζες αλλά με έξυπνα μονοπάτια που θα σε οδηγούν πιο γρήγορα από το ένα δάσος στο άλλο. Γιατί θέλουμε μια καλύτερη ζούγκλα από αυτή που ζούμε τώρα, την αξίζουμε και μπορούμε να τη καταφέρουμε.

Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε μια για πάντα τα μεγάλα έργα που εδώ και δεκαετίες έχουν μείνει στάσιμα. Δρόμοι, κολυμβητήρια, δικαστικά μέγαρα, χώροι αθλητισμού θα απαγορευθεί να γίνουν και έτσι θα σταματήσει κάθε λαϊκιστής πολιτικάντης να υπόσχεται πως θα τα ολοκληρώσει.

Και φυσικά δε θα ξεχάσουμε τον πολιτισμό μας. Θα αφήσουμε τα μνημεία που έχουν ξεθάψει οι παλαιότεροι να ξαναθαυτούν ώστε να διασφαλίσουμε πως δε θα αλλοιωθούν από την πολύ προσοχή που τους δίνουμε και από την αγάπη και την περίθαλψη που τους παρέχουμε. Με την ανάπτυξη του πρασίνου θα γίνουμε ένα καταπληκτικό παγκόσμιο μνημείο της Ουνέσκο.

Το Κιλκίς θα γίνει ένας ονειρικός προορισμός γιατί μόνο στα όνειρα θα μπορείς να το επισκεφθείς σε αντίθεση με τώρα που είναι εφιάλτης να μένεις. Αυτές είναι οι πραγματικές ριζοσπαστικές αλλαγές. Κι όλα αυτά θα τα πετύχουμε μόνοι μας, χωρίς εσάς αλλά και χωρίς εμάς. Το μόνο που αρκεί να κάνετε είναι να στηρίξετε «Μεταδημότευση τώρα».

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα άρθρα μου, πατήστε εδώ.


Μπορείτε να υποστηρίξετε τη δουλειά μου, κάνοντας κλικ εδώ

Buy Me a Coffee at ko-fi.com

Περισσότερα

ΟΙ ΕΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ – ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ

Η Εορτή της Πεντηκοστής – Γενικά Πενήντα ημέρες μετά την Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και δέκα ημέρες μετά […]

Δείτε ακόμα