Αθλητισμός

Ακλόνητη στην τρίτη θέση η γυναικεία του Κιλκισιακού

Την τρίτη συνεχή νίκη της σημείωσε η ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών του Κιλκισιακού επικρατώντας της αντίστοιχης του Α.Νέστορος Καρδίτσας με 5-1.

Μετά από οκτώ αγωνιστικές ημέρες ο Κιλκισιακός μετρά πέντε νίκες και εξακολουθεί να βρίσκεται στη τρίτη θέση της κατάταξης.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο αποτέλεσμα στο 13′ με τέρμα της Σακελαρίου, το συγκρότημα του Νίκου Κωτάκη πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση, καθώς δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, δείχνοντας ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο.

Στο 15′ η Φωτεινή Χατζηγεωργιάδου με σουτ μέσα από τη περιοχή ισοφάρισε, και στο 26′ έπειτα από σέντρα της Αναστασιάδου, η Κωνσταντίνα Βασιλειάδου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Κιλκισιακού.

Στο 35′ η Κική Αναστασιάδου με σουτ έξω από τη περιοχή σημείωσε το 3-1. Στο 54′ η Θάλεια Διαμαντίδου κέρδισε πέναλτι, με τη τερματοφύλακα του Αγίου Νέστορος να αποκρούει την εκτέλεση της Γάτσιου.

Στο 65′ η Βασιλειάδου είχε κάθετο δοκάρι, και δύο λεπτά αργότερα η Αναστασιάδου είχε στο οριζόντιο.

Στο 78′ η Γάτσιου κέρδισε πέναλτι, η Αναστασιάδου έστειλε τη μπάλλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, στο σώμα της τερματοφύλακα, κατόποιν στο δεξί δοκάρι, και τελικά στην επαναφορά η Βασιλειάδου «έγραψε» το 4-1.

Στο 80′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ της Αναστασιάδου, η Βασιλειάδου ολοκλήρωσε την τριπλή επιτυχία της σημειώνοντας το τελικό 5-1.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη (81′ Μέλανι), Πουλιοπούλου, Αδαμίδου, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Διαμαντίδου (56′ Καραβασίλη), Γάτσιου, Χατζηγεωργιάδου (67′ Μαχαιρίδου), Φούρναρη, Βασιλειάδου.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 19.3.17, 15.30, Αγροτικός Αστήρ Α.Βαρβάρας Ημαθίας-Κιλκισιακός

Περισσότερα
Δείτε ακόμα