Πολιτισμός

Η ΙΜ Γουμένισσας τίμησε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων Π.Βαβουγιό

Τον πρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων Παναγιώτη Βαβουγιό και τον πρόεδρο του συλλόγου συνταξιούχων πολιτικών δημοσίων υπαλλήλων Ευστράτιο Ξηρουδάκη τίμησε η ιερά μητρόπολις Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
«Στις 10 Ιουνίου 2015 κατά τον μέγα εσπερινό εορτής της Παναγίας «Άξιον Εστί» στην Αξιούπολη, ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, μιλώντας από άμβωνος με τα πλέον ένθερμα λόγια για τον πρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας πολιτικών συνταξιούχων Παναγιώτη Βαβουγιό και για τον πρόεδρο του συλλόγου συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων νομού Κιλκίς και μέλος της ΠΟΠΣ Ευστράτιο Ξηρουδάκη, τους απέμεινε έπαινο, προσφέροντάς τους την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην Εκκλησία και την τοπική κοινωνία.
Οι κ.κ. Βαβουγιός και Ξηρουδάκης με ιδιαίτερη συγκίνηση ενώπιον πολλών ιερωμένων λόγω του πανηγυρικού της ημέρας, πολλών συναδέλφων συνταξιούχων και πλήθος κόσμου, ευχαρίστησαν τον σεβασμιώτατο και τον πατέρα Ιγνάτιο Καλογεράκη.
ΒΑΒΟΥΓΙΟΣ
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Παναγιώτης Βαβουγιός τόνισε την ευαισθησία και την συμπαράσταση που έχει και δείχνει στους ακριτικούς νομούς και ιδιαίτερα στο Κιλκίς, γι’ αυτό και οι συχνές επισκέψεις του. Και επειδή «η Ελλάδα δεν είναι μόνον η Αθήνα», όπως χαρακτηριστικώς είπε, ευχαρίστησε τον σεβασμιώτατο κ.κ. Δημήτριο και το εκκλησίασμα και υποσχέθηκε, ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης όσο οι συνθήκες του το επιτρέπουν.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κιλκίς κ. Ξηρουδάκης τόνισε τις σχέσεις φιλίας και εκτίμησης που έχουν αναπτυχθεί με τους αδελφούς συλλόγους της χώρας, που έχουν συμβάλει στην επισκεψιμότητα του νομού μας. Αναφέρθηκε σε μερικούς συλλόγους νομών που ήρθαν στο Κιλκίς όπως Χαλκιδική, Καβάλα, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, ξανά Ιωάννινα, Σπάρτη κ.λπ. Ευχαριστώντας τον Σεβασμιότατο κ.κ. Δημήτριο, τον πατέρα Ιγνάτιο Καλογεράκη και το σεβαστό εκκλησίασμα, υποσχέθηκε πως στα πλαίσια των δυνατοτήτων του συλλόγου, θα συνεχιστεί η προβολή του Νομού μας, για την εκκλησιαστική ανάταση και την οικονομική ενίσχυση της περιοχής».

Περισσότερα

Στα ‘’Ελευθέρια’’ του δήμου Κιλκίς μεταφέρεται η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων ‘’Σήκω ψυχή μου!… Εικόνες και μουσικές των προσφύγων του ’22″

O δήμος Κιλκίς εγκαινιάζει μια πολύ αξιόλογη συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη […]

Δείτε ακόμα