Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Ιπτάμενος» ο Γιώργος

Πέμπτη απόγευμα αγορεύει στην Βουλή επί του νομοσχεδίου γιά την διοικητική μεταρρύθμιση, ενώ το βράδυ πρέπει να πάρει το αεροπλάνο γιά να έλθει στο Κιλκίς.
Όμως, περί τα μέσα της αγόρευσής του κατατίθεται από τον Τσίπρα η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, οπότε «καπάκι», και ενώ ήλθε το βράδυ στο Κιλκίς, το πρωί της Παρασκευής επιστρέφει στην Αθήνα γιά την διεξαγωγή της συζήτησης.
Η συζήτηση συζήτηση αλλά και οι υποχρεώσεις στο Κιλκίς υποχρεώσεις (συναντήσεις στο πολιτικό γραφείο του, εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης, συνάντηση με αντιπροσωπεία του εμπορικού συλλόγου Αξιούπολης), γι’ αυτό …να ‘τον και πάλι πίσω στην εκλογική περιφέρειά του.
Όχι, όμως, γιά πολύ αφού τα μεσάνυχτα της Κυριακής θα διενεργηθεί η ονομαστική ψηφοφορία επί της προτάσεως δυσπιστίας του Τσίπρα, και έτσι ύστερα την «ανάσα» ενός γεύματος με φίλους στο Μεταξοχώρι, ξανά-μανά πίσω στο «κλεινόν άστυ»!
«Φτερά» …να «φορούσε» ο Γεωργαντάς, δεν θα την έκανε τόσο όχι απλώς συχνά αλλά διαδοχικά την διαδρομή Αθηνα-Κιλκίς, ως να λέμε ….Παγκράτι-Κολιάτσου στην Αθήνα ή Χαριλάου-Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός στην Θεσσαλονίκη!
Ή, αλλιώς, πιλότος να ήταν ο βουλευτής Κιλκίς, δεν θα έκανε τόσα συνεχή δρομολόγια!

Περισσότερα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]