Αθλητισμός

Ενθαρρυντικές ενδείξεις γιά τον νέο Κιλκισιακό στο εκτός έδρας «φιλικό»

Εξαιρετική εικόνα παρουσίασε ο Κιλκισιακός, που σε φιλικό αγώνα στον Λαγκαδά, την Τετάρτη 29.3.17 εξήλθε ισόπαλος 1-1 με την τοπική ΑΠΕΛ.

Ηταν η πρώτη δυνατή δοκιμασία για φέτος, καθώς ο Κιλκισιακός τέθηκε αντιμέτωπος με μια καλοδουλεμένη ομάδα που βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στη τρίτη θέση του πρώτου ομίλου της γ΄ εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Κλκίς αιφνιδιάστηκε από τη πίεση που της ασκήθηκε και βρέθηκε να χάνει στο 10′ με 1-0, με τους γηπεδούχους να έχουν και μια-δυο φάσεις ακόμη.

Από εκεί και πέρα όμως ο Κιλκισιακός «βρήκε τα πατήματά» του. Οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Δανδίκα έδειξαν διάθεση, και πιστοποίησαν εντός αγωνιστικού χώρου πως αξίζουν να βρίσκονται σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Στο 50′ η συνεχής πίεση απέφερε καρπούς, με τον Βλάντο Σαβελίδη να ισοφαρίζει.

Από εκεί και μετά το κιλκισιώτικο συγκρότημα είχε δύο μεγάλε στιγμές με τον Μπελίτσα, χωρίς όμως τελικό αποτέλεσμα. Ο κ. Δανδίκας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, καθώς μετά το πρώτο δεκάλεπτο είχαν την παρουσία που ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η σύνθεση:
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Μίλκας, Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Λογγινίδης, Μπελίτσας, Σαπανίδης, Σαβελίδης, Βαχανελίδης, Δρόσος.
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Ζάικος, Ευθυμιάδης, Κουραλίδης, Νικολαΐδης, Σ. Παπαδόπουλος, Ρωμανίδης, Καμπεράι, Ρετσινάς και ένας υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα