Αθλητισμός

Επιτυχίες από «μικρούς» του Αίαντος στα πρωταθλήματα τριάθλων

Αξιόλογες επιδόσεις σημείωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του Αίαντος Κιλκίς στο πρώτο διασυλλογικό πρωτάθλημα τριάθλων που διοργάνωσε ο σύλλογος και οι οποίοι διεξήχθησαν στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

Αγωνίσθηκαν δέκα παιδιά απο τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Η εξαιρετική απόδοση όλων των παιδιων αλλά και το πάθος τους για συμμετοχή έφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε γονείς και προπονητές.

Στο τρίαθλο παγκορασίδων πρώτευσε η Ηλιάνα Πατσούρη η οποία με επίδοση στο άλμα εις ύψος κατέλαβε την πρωτιά. Το τρίτο της μετάλλιο αυτή την φορά αργυρό το πήρε στα 60μ. μετ’ εμποδίων.

Η Σοφία Γεωργιάδου κατετάγη πρώτη στην σφαιροβολία και τρίτη στα 1000μ. Η Στεργιανή Χαλκίδου κατετάγη δεύτερη στην σφαιροβολία.

«Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στις αθλήτριες Αναστασία Νεοφυτίδου και Καλλιόπη Σαλαβασίδου οι οποίες συμμετείχαν για πρώτη φορά σε διασυλλογικό πρωτάθλημα τριάθλων» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Συνολικός απολογισμός στο τρίαθλο για τις παγκορασίδες του Αίαντος 3 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο.

Στο τρίαθλο παμπαίδων ο Στέργιος Δαγκλής κατέλαβε την τρίτη θέση στη γενική βαθμολογία και την δεύτερη θέση στην σφαιριδιοβολία.

Στα 1000μ. ο Σταύρος Μακρίδης κατέλαβε την δεύτερη θέση, στα 60μ. ο Χριστόφορος Καρακίδης τερμάτισε δεύτερος ενώ στο άλμα εις μήκος κατετάγη πρώτος.

Η ομάδα των παμπαίδων του Αίαντος που τελικά τερμάτισε δεύτερη πίσω από τον ΓΣ Μανδρών συμπλήρωσαν οι Αντώνης Τασίδης, Ευάγγελος Παυλίδης και Αναστάσιος Γιορτσίδης.
Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή τους και τους γονείς και φίλους του συλλόγου που παρευρέθηκαν για να στηρίξουν τους φερέλπιδες αθλητές και αθλήτριες.

Κλείνοντας θέλουμε να ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ πως η φιλοσοφία του συλλόγου μας είναι, όλα τα παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα του Αίαντα να απολαμβάνουν τις θετικές επιδράσεις του αθλήματος που παρακολουθούν ανεξάρτητα από την αγωνιστική ικανότητα και την εξέλιξη που θα έχουν.

Αν μη τι άλλο σε αυτές τις ηλικίες τα παιδιά και οι προπονητές δεν πρέπει να έχουν ως αυτοσκοπό τη νίκη αλλά το ευ αγωνίζεσθαι την ευγενή άμιλλα και προπάντων την συμμετοχή».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα