Πολιτισμός

Ξεκίνησε ο εορταμός της 40στής επετείου ίδρυσης της «Τέχνης»

Την βασιλόπιτά της έκοψε η «Τέχνη». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26-1-20 στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» του συλλόγου, που «κατακλύσθηκε» από μέλη και φίλους.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«…Η πρόεδρος Σοφία Κεσίδου, μεταξύ των ευχών ανέφερε,ότι είναι καιρός «να περάσουμε από την ατομικότητα στην συλλογικότητα,ο μόνος τρόπος να συνυπάρξουμε να συμπορευθούμε,να συνομιλήσουμε, και αυτήν την ευκαιρία προσφέρει η «Τέχνη». Και συνέχισε:

«…Μία μεγάλη «αγκαλιά»,μία μεγάλη παρέα, ένα μεγάλο χωνευτήρι ιδεών,ραμάτων που με πρωταγωνιστή την αγάπη, τον σεβασμό, την αλληλεγγύη, την δμιουργικότητα, την αισθητική και το όνειρο μπορεί να δώσει στους πολίτες και στην πόλη δυνατότητα για περισσότερα βήματα εξέλιξης.

Η φετινή χρονιά βρίσκει την «Τέχνη» να μετρά σαράντα χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης,γεγονός που θα εορτασθεί με ποικίλες εκδηλώσεις καθ όλη την διάρκεια του έτους….»

Η βραδιά γλυκιά, όμορφη και «γεμάτη»,από την υπέροχη φωνή της Εφης Ναβροζίδου,τις νότες του Κωστή Λαφτσίδη, διασπαρτη από την ανεξάντλητη ελληνική μουσική, που απλόχερα μας χάρισαν οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Βαθιά υπόκλιση στο ταλέντο τους μα πάνω από όλα στην ψυχή τους, που απλόχερα μας επιδαψίλευσαν.

Για την βραδιά, πέρα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «Τέχνης» βοήθησε πολύ και ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης, με προσφορά πολλών δώρων..»

Ευχαριστήριο
Το διοικητικό συμβούλιο τηυς «Τέχνης» ευχαριστεί και δημοσίως τα καταστήματα «Τραταμέντο», Φουραντζή, La petite armoire, D & G εσώρουχα, Ανανιάδης παιχνίδια, βιβλιοπωλειο «Επιλογές,», φαρμακείο Μαρία-Λουίζα Παπαδοπούλου, βιβλιοπωλείο «Σύμμετρο», φαρμακείο Χριστιάνας Ζιούτα, Benetton, φαρμακείο Ιωαννίδου Μένης και Νικολέττας, Υάκινθος (Απόστολος Τσουκαλάς), La coquette, βιβλιοπωλείο «Σελίδα 111», Anotomic shop, Παναγιώτη Ασλανίδης, Νοέλια, Interactiv, Οπτικά Κοντεσίδου, Anais Assesories, βιβλιοπωλείο Χρήστου Ηλιάδη, Νεόφυτος-εσώρουχα-πιζάμες, Νεόφυτος ρούχα, Amaretto ,MAG, φαρμακείο Καίτης Παναγιωτίδου-Φραγγίδου, « Χαρμόσυνο», βιβλιοπωλείο Δροσούλα Ψάλτου, Power PC, Welcome stores, Bonjour Cafe, παραδοσιακό παντοπωλείο Καζαντζίδης Βασίλειος, Coffee Factory, Ανθοπωλείο Γιούκα, ΛΟΦΟΣ καφέ, Άρωμα της πόλης, Cosmetic Βασιλειάδου, φαρμακείο Λιάρα Κωνσταντίνου, Καντίδη παιδικά ρούχα, φαρμακείο Απόστολου Παπαδόπουλου, Κρομλίδη, Baby Go, Estella, Ελένη Δεβελάσκα, Κοζέτα Νικολαϊδου, 14, Electronet, φαρμακείο Σοφίας Στρατινάκη, Ελπίδας Κληματσάκη.

Ένα ακόμη μεγάλο ευχαριστώ στον Όμηρο Κοντό για την πανταχόθεν παρουσία και βοήθεια του και, φυσικά, για τον ωραίο ήχο στην συναυλία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]