Γενικά

Προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις στο δήμο Παιονίας

Αρκετά προβλήματα προκλήθηκαν σε περιοχές του δήμου Παιονίας λόγω των εντόνων βροχοπτώσεων της Κυριακής 11.10.15.

Από το πρωί στην επαρχιακή οδό Πολυκάστρου-Κουφαλίων, στο ύψος του δημοτικού διαμερίσματος Καμποχωρίου, και συγκεκριμένα στο τρίτο χιλιόμετρο της οδού Αξιούπολης Ευρώπου, διεκόπη γιά μισή ώρα η κυκλοφορία οχημάτων, λόγω καλύψεως του οδοστρώματος από μεγάλη ποσότητα υδάτων.

Η κυκλοφορία διεξήχθη μέσω της επαρχιακής οδού Ευρώπου-Τούμπας και Αξιούπολης-Γοργόπης.

Σε απαγόρευση παρέμεινε έως χθες το μεσημέρι η διέλευση από την γέφυρα Καμποχωρίου, καθώς λόγω του μεγάλου όσκου των υδάτων στον χείμαρρο επί του οποίου έχει κατασκευασθεί, προέκυψαν ανησυχίες από μέρους των τοπικών αστυνομικών αρχών γιά την στατική επάρκειά της.

Όπως δήλωσε στον «Μαχητή» ο διοικητής του αστυνομικού σταθμού της Αξιούπολης, γιά την στατική επάρκεια της γέφυρας γνωμοδότησε αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας της περιφέρειας, και αναμένεται η άρση απαγόρευσης διέλευσής της μετά την αναμενόμενη σχετική έγγραφη διαβεβαίωση.

Από τα ξημερώματα χθες σημειώθηκε στο τρίτο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γρίβας-Μεγάλων Λιβαδίων λόγω της έντονης βροχοπτώσεως καθίζηση του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η διέλευση των οχημάτων.

Η πρόσβαση στα Λιβάδια είναι πλέον εφικτή μέσω της οδού Αξιούπολης-Σκρά-Αρχαγγέλου, καθώς από την αντίστοιχη της Γρίβας-Μεγάλων Λιβαδίων δεν υπάρχει παρακαμπτήριος «άξονας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα