Κοινωνία

ELVIAL: Μένουμε υγιείς συνεχίζουμε κοντά στην κοινωνία

Την συμμετοχή της στην προσπάθεια για την καταπολέμηση του covid 19 διαδέχονται εκδηλώσεις, απονομής επαίνων και ευχαριστιών εκ μέρους της πολιτείας.

Σειρά είχε αυτή τη φορά το πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.

Στην σεμνή εκδήλωση που έγινε για λόγους ασφαλείας, στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, την αντιπροσωπεία στελεχών της Εlvial με επικεφαλής τον διευθυντή εργοστασίου Παύλο Βαγιωνά, υποδέχθηκαν ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Παντελιάδης, οι διευθυντές των μονάδων Εντατικής Θεραπείας Ελένη Γκέκα και Λοιμώξεων καθηγητής Σίμος Μεταλλίδης και άλλοι σπουδαίοι γιατροί που έδωσαν την μάχη κατά της πανδημίας.

Ο κ. Παντελιάδης, ευχαρίστησε την Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου Elvial για την πολύ σημαντική προσφορά σε πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό (αναπνευστήρες), ενώ στις δηλώσεις του τόνισε πως η χρησιμότητα της δωρεάς δεν εξαντλείται μόνο στην καταπολέμηση του ιού, αλλά και στην συνέχεια αφού είναι μέσον απαραίτητο για την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών που δυστυχώς είναι πάρα πολλά.

Από την πλευρά του ο κ. Βαγιωνάς δήλωσε πως η προσφορά και συμμετοχή της Elvial στην Ελληνική κοινωνία είναι μια πάγια τακτική που εμπνέεται από τους δημιουργούς της εταιρείας, που είναι η οικογένεια του Δημήτρη Τζίκα, και η οποία μεταγγίζεται στα στελέχη της, και σε όλες τις δράσεις της εταιρείας.

Η ELVIAL επέλεξε εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, να συμβάλλει ως αρωγός των προσπαθειών της πολιτείας, παραβλέποντας την όποια προϊοντική προώθηση και άλλους τρόπους προβολής.

Συμμετείχε όμως με όλες τις δυνάμεις της στην προσπάθεια για την κάλυψη των συγκεκριμένων ζητουμένων αναγκών για να αποφευχθεί η κατάρρευση του εθνικού συστήματος υγείας και την επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών κατά της πανδημίας.

Όπως σε ανάλογες περιόδους (capital controls) έτσι και σε αυτές τις κρίσιμες για την κοινωνία και τη χώρα στιγμές, η Elvial, επέλεξε με υπευθυνότητα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, εξασφαλίζοντας αρχικά την οικονομική θωράκιση της εταιρείας εξαντλώντας κάθε δυνατότητα, προκειμένου να μην επιβαρύνει καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμό.

Με ευαισθησία απάλλαξε εργαζόμενους με χαρακτηριστικά ευπαθών ομάδων, καθιέρωσε την εργασία από το σπίτι δημιουργώντας κατά περίπτωση τις κατάλληλες υποδομές και έλαβε όλα τα μέτρα προληπτικής υγιεινής για την απρόσκοπτη συνέχεια όλων των παραγωγικών και διοικητικών λειτουργειών και υποχρεώσεων καθ΄ όλη την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων χωρίς να προκύψει το παραμικρό πρόβλημα.

Με τον τρόπο αυτό εντατικοποίησε τους ρυθμούς με άμεσο στόχο την εξυπηρέτηση των συνεργατών της κατά την διάρκεια των περιορισμών αλλά δημιούργησε και το περιβάλλον για την επόμενη μέρα και τις αυξημένες απαιτήσεις.

Με εσωτερική οργάνωση, ανέπτυξε με εξαιρετική πρόοδο τη short edition του ΝΕΟΥ web site που καλύπτει πλέον αρκετά από τα θέματα του, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη για μια μοναδική εμπειρία περιήγησης του και γνωριμία με τα προϊόντα μας.

Επιπλέον δημιουργήθηκαν νέες τεχνικές λύσεις και προσθήκες νέων κατασκευαστικών δυνατοτήτων στα δημοφιλή συστήματα διευρύνοντας τον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των συνεργατών μας.
Τέλος, δημιουργήθηκαν εργαλεία αμεσότερης και ποιοτικότερης εξυπηρέτησης της παραγγελιοληψίας, νέοι τεχνικοί κατάλογοι συστημάτων κ.ά.

Τώρα και πάλι όλοι μαζί καλούμαστε να αποδείξουμε, πως μπορούμε να παραμείνουμε ασφαλείς, ικανοποιώντας όμως παράλληλα τις καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις στο δρόμο για την μετάβαση στην κανονικότητα.

Η νέα περίοδος θα είναι ιδιαίτερη αλλά και δύσκολη χωρίς αμφισβήτηση. Θα χρειαστεί όλοι μας να σκεφτούμε αλλά και να πράξουμε με επιχειρηματική αριστεία. δημιουργήσουμε το δικό μας περιβάλλον.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα