Κοινωνία

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του πολιτιστικού συλλόγου “Άγιος Τρύφων” Γουμένισσας

Ο πολιτιστικός σύλλογος “Άγιος Τρύφων” Γουμένισσας και η τοπική κοινότητα Γουμένισσας λαμβάνουν την πρωτοβουλία να προχωρήσουν σε έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία.

Ο κοινός σκοπός όμως είναι ένας!

Γι’ αυτό και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια συντονισμένη προσπάθεια ευαισθητοποίησης και προσφοράς των πολιτών, για την κορυφαία μορφή εθελοντισμού, που είναι η αιμοδοσία και καλούν όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή.

Η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2020, σε συνεργασία με το γενικό νοσοκομείο Κιλκίς και τις ώρες 09.30 π.μ. – 12.30 μ.μ., στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου “Αγίου Τρύφωνα”.

Στην κρίσιμη αυτή περίοδο λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, που καταγράφονται μεγάλες ελλείψεις σε αποθέματα αίματος στα νοσοκομεία, κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη ενίσχυσης και καλούνται οι πολίτες που επιθυμούν, με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και ευθύνης να στηρίξουν αυτή την Εθελοντική Αιμοδοσία και να προσέλθουν εκείνη την ημέρα, για να προσφέρουν αίμα, σώζοντας ζωές.

Τονίζεται ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα