Πολιτική

Εκλογές προέδρων δημοτικών τοπικών οργανώσεων στην ΝΔ

Από την νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή (ΝΟΔΕ) Κιλκίς της ΝΔ ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Την Κυριακή 3.4.16 θα διενεργηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων συμβουλίων των δημοτικών τοπικών οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) και επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.) και συνέδρων νομού Κιλκίς της ΝΔ.
Την Τετάρτη 6.4.16 θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των υπεύθυνων θεματικών τομέων δράσης της ΝΟ.Δ.Ε./ΝΔ.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν σύμφωνα με τη νέα εγκύκλιο των εσωκομματικών εκλογών 2016.
Οι υποψηφιότητες όλων των ενδιαφερομένων θα κατατεθούν εγγράφως στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Κιλκίς ( 2 1ης Ιουνίου 205 4ος όροφος) από τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 21.3.16 έως καιτις 8 το βράδυ. Μαζί με την δήλωση υποψηφιότητας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνυποβάλουν φωτοτυπικό αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Ειδικότερα οι υποψήφιοι για την προεδρεία των δημοτικών τοπικών οργανώσεων θα πρέπει, την υποβολή της έγγραφης υποψηφιότητάς τους να την συνοδεύουν απαραιτήτως υπογραφές είκοσι μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο.Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη της ΝΔ, που είναι εγγεγραμμένα στις Τοπικές Οργανώσεις του κάθε «καλλικρατικού» δήμου.Τέλος δικαίωμα ψήφου έχου όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της τοπικής δημοτικής οργάνωσης κάθε «καλλικρατικού» δήμου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως την 1 μετά το μεσημερι και από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 7.30 το βράδυ από τα τηλέφωνα 697 7453582 697 7443916».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]

«Φέτος είναι… η ώρα της»

«Ρεύμα», και μάλιστα ισχυρό, η Νατάσα Σωτηριάδου είχε και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Η διαφορά με τις φετινές έγκειται στο […]