Αγροτικά

Ανεβλήθησαν η εκλογές στον Α.Σ.Κιλκίς για την ερχόμενη Κυριακή

Ανεβλήθησαν λόγω ελλείψεως απαρτίας η εκλογές γιά την ανάδειξη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του νεοσύστατου αγροτικού συνεταιρισμού (ΑΣ) Κιλκίς, διαδόχου της ενώσεως αγροτικών συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Κιλκίς για την προσεχή Κυριακή.
Λίγο πριν την ώρα εκπνοής της προθεσμίας κατάθεσης υποψηφιοτήτων είχαν θέσει υποψηφιότητα επτά αγροτοσυνδικαλιστές, όσες και …οι θέσεις του διοικητικού συμβουλίου!
Συγκεκριμένα, υποψήφιοι είναι (κατ’ αλφαβητική σειρά) οι Θεοχάρης Καρυπίδης, Φίλιππος Κοτανίδης, Γεώργιος Λασκάκης, Χαράλαμπος Παυλίδης (απερχόμενος πρόεδρος ΕΑΣ Κιλκίς), Κωνσταντίνος Ποιμενίδης, Δημήτριος Ταξόπουλος και Δημήτριος Τσιραμπίδης.
Οπως αναφέρθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 15.12.2013στην αίθουσα συνελεύσεων του ΑΣ (πρώην ΕΑΣ, γωνία Θεσσαλονίκης-Λέκκα), με ώρα έναρξης 10 το πρωί, ενώ η (τυπική σύμφωνα με το ανωτέρω δεδομένο) ψηφοφορία θα διεξαχθεί το διάστημα 11πμ-12μ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]