Αθλητισμός

Ο «δρόμος» παραμονής του Εθνικού περνά από την Αλεξανδρούπολη

Ο «δρόμος» του Εθνικού Ν.Αγιονερίου προς την οριστική εξασφάλιση της παραμονής στην γ’ εθνική κατηγορία περνά από την Αλεξανδρούπολη.

Η ομάδα του νομού Κιλκίς αντιμετωπίζει εκεί την τοπική ομώνυμή της η οποία έχει «χάσει» το «τραίνο» γιά τον ίδιο προορισμό, αλλά παραμένει επικίνδυνη γιά κάθε υπερόπτη ή αλαζόνα αντίπαλο.

Και αυτό συνιστά «προειδοποιητική βολή» γιά τον Κιλκισιώτη Εθνικό ώστε να επιδείξει την δέουσα προσοχή, δηλαδή αυτό που κατά πρώτο και κύριο λόγο χρειάζεται γιά να επιτύχει τον αντικειμενικό σκοπό του θετικού αποτελέσματος, κατά προτίμησιν δε της νίκης.

Το συγκρότημα του Νέου Αγιονερίου βασίζεται στην πολύ καλή αγωνιστική κατάστασή του και στο ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα σύνθεσης, με τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Σε περίπτωση τριπόντου ο Εθνικός θα βρεθεί κοντά στην επίτευξη και του ανακύψαντος νέου αντικειμενικού σκοπού που είναι η κατάκτηση της τιμητικής τέταρτης θέσης, κάτι που σύμφωνο με τις δυνατότητές του, ενώ λειτουργεί και ως πρόσθετο αγωνιστικό κίνητρο στους παίκτες.

Η συνάντηση του δημοτικού σταδίου Αλεξανδρουπόλεως θα αρχίσει στις 4.30 το απόγευμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

Κοζάνη – Νέστος Χρυσούπολης

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εορδαϊκός

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Απόλλων Καλαμαριάς

Έβρος Σουφλίου – Δόξα Δράμας

Άρης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Εθνικός Ν. Αγιονερίου

Καβάλα – Καμπανιακός

Εθνικός Γαζώρου – Λαγκαδάς 0-3 α.α.

Δεν αγωνίζεται η Θύελλα Φιλώτα

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας