Πολιτική

Γ.Ναβροζίδου: “Κι αν δεν μας το δίνεις, σου το παίρνουμε με το έτσι θέλω”

Πόσα χτυπήματα να αντέξει ο άνθρωπος κάτω από τη ζώνη;

Την ώρα που ο θρήνος για τις απώλειες της θανατηφόρας πρόσκρουσης των δυο τρένων ακόμα ακούγεται από άκρου εις άκρον στην Ελλάδα, η κυβέρνηση περνάει νόμο για την ιδιωτικοποίηση του νερού!

Την ώρα που συγγενείς, γονείς ακούν το περίφημο: «Δεν θα σας δώσουμε τους νεκρούς σας για να σας προστατεύσουμε από το σοκ!!!»…

Μαθαίνουμε για ένα φρέσκο, αδιανόητο πλιάτσκο στις περιουσίες μας!

Έρχεται ο Νόμος 4951/2022, όπου οι μονοπωλιακοί όμιλοι των ΑΠΕ, έχουν το δικαίωμα αναγκαστικής απαλλοτρίωσης έκτασης γης συνολικά ίσης με το 20% του γηπέδου της εγκατάστασης που θα χρειαστεί για να λειτουργήσει πλήρως το φωτοβολταϊκό.

Τι σημαίνει αυτό;;

Όταν ένα μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος προτίθεται να εγκαταστήσει πάρκο φωτοβολταϊκών και έχει εξασφαλίσει το 80% της γης, μπορεί να προχωρήσει σε αναγκαστική απαλλοτρίωση δεκάδων, εκατοντάδων ακόμα και χιλιάδων στρεμμάτων ιδιωτικής περιουσίας αγροτών μέχρι να καλύψει το 100% της επένδυσής του.

Με λίγα λόγια ακόμα κι αν ο αγρότης ΔΕΝ συμφωνεί να δώσει τη γη του για πώληση-χρήση φωτοβολταϊκών, έρχεται ο όμιλος, σε περικυκλώνει και σου παίρνει το βιός σου θέλεις δε θέλεις!

Μας «φρόντισε» και μας «εξασφάλισε» μια χαρά η κυβέρνηση της ανάπτυξης και της ευημερίας…

Η Ακρίβεια θερίζει, η Δικαιοσύνη αφορά μόνον τους λίγους και «Ο σώζων εαυτόν…σωθήτο!»

Προσοχή! Τι θα βάλλουμε στο φάκελο σε λίγο καιρό! ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!

*Περ. Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ

Περισσότερα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]

Δείτε ακόμα