Κοινωνία

Δήμος Παιονίας: “Τα φετινά Χριστούγεννα το μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αγάπης για το έχει μεγαλύτερη σημασία και αξία από κάθε άλλη φορά”

Ο δήμος Παιονίας κι αυτές τις γιορτές στέκεται στο πλευρό των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, προσφέροντας «γεύματα αγάπης» σε δημότες που βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι λόγω της πανδημίας COVID-19 που έχει επηρεάσει την καθημερινότητα όλων.

Οι πόρτες με «γεύματα αγάπης» θα χτυπήσουν τα Χριστούγεννα και τη δεύτερη μέρα Χριστουγέννων σε ηλικιωμένους και μοναχικούς που διαμένουν σε χωριά του δήμου, μακριά από συγγενικά τους πρόσωπα και δεν υπάρχει άλλος ασφαλής τρόπος να απολαύσουν το γιορτινό τραπέζι.

Η μεταφορά και διανομή των εορταστικών γευμάτων θα πραγματοποιηθεί από τους υπαλλήλους του Ν.Π.Δ.Δ δήμου Παιονίας, των οποίων το έργο συνδράμει στην προσπάθεια του δήμου.

Τους ευχόμαστε να περάσουν τα Χριστούγεννα με υγεία ελπίζοντας, ότι σύντομα οι επικρατούσες συνθήκες απομόνωσης θα αλλάξουν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]