Κοινωνία

Ο δήμαρχος Παιονίας καταθέτει το μισθό του για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου

Η περίοδος που βιώνουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, πολλοί συμπολίτες μας δοκιμάζονται και τους επόμενους μήνες αρκετές οικογένειες στο δήμο μας θα αντιμετωπίσουν σοβαρότερα προβλήματα.

Οι ανάγκες που δημιουργούνται είναι τεράστιες και προκειμένου να παραμείνουμε ενωμένοι και να βγούμε από την νέα υγειονομική και οικονομική κρίση υγιείς, θα πρέπει να επιδείξουμε πρώτα από όλα αλληλεγγύη.

Ο δήμος μέχρι τώρα έχει αναπροσαρμόσει την λειτουργία των κοινωνικών υπηρεσιών του και έχει αναλάβει πρωτοβουλίες ενημέρωσης των δημοτών και παροχής υγειονομικού υλικού για να σταθεί δίπλα ειδικά στις ευπαθείς ομάδες και τους απόρους.

Η «Υπηρεσία καθαριότητος» και το «Βοήθεια στο σπίτι» λειτουργούν με μοναδική υπευθυνότητα και ζήλο, σε αντίξοες υγειονομικά συνθήκες, χρησιμοποιώντας πάντα τα προβλεπόμενα μέσα ατομικής προστασίας.

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα είναι αυτές που καθορίζουν και τις άμεσες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.

Πρώτη ανάγκη για εμένα είναι να θωρακίσουμε την Παιονία και τους συμπολίτες μας και να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο.

Καλώ λοιπόν τους συμπολίτες μου, που έχουν την δυνατότητα, επιχειρηματίες και ιδιώτες, να ενισχύσουμε το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου μας για τους επόμενους δύο μήνες. Η βοήθεια αυτή θα έχει άμεσο αντίκρισμα διότι θα στηρίξουμε ακόμη περισσότερους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη.

Ξεκινώντας το κάλεσμα αυτό, συμβολικά, θα συνεισφέρω στο κοινωνικό παντοπωλείο, προϊόντα που θα αντιστοιχούν στο ήμισυ της δίμηνης αποζημίωσης μου.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2343350121.

Συμπολίτες μου

Ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε την δύσκολη αυτή συγκυρία, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

«Μένοντας σπίτι» προστατεύουμε την οικογένεια, την γειτονιά και το δήμο μας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Άνιση μεταχείριση

Η «Τέχνη» είχε ζητήσει από τον δήμο την διάθεση του συνεδριακού κέντρου το Σάββατο 27 ή Κυριακή 28.5.23 γιά την […]