Πολιτική

Παραιτήθηκε από το αξίωμα της δημοτικού συμβούλου η Καλλισθένη Πάκα Κυμπαρίδου

Την παραίτηση της από την θέση της δημοτικής συμβούλου του δήμου Κιλκίς με τον συνδυασμό “Ενωτική Δύναμη Κιλκίς” κατέθεσε την Πέμπτη στον δήμαρχο Κιλκίς η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Καλλισθένη Πάκα-Κυμπαρίδου θέλοντας να διεκδικήσει μια θέση στο Εθνικό Κοινοβούλιο ως αντιπρόσωπος των πολιτών της Π.Ε. Κιλκίς συμμετέχοντας στις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Την θέση της στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς θα πάρει ο Φόρης Απατσίδης.

Η δήλωση παραίτησης της δημοτικής συμβούλου Καλλισθένης Πάκα-Κυμπαρίδη αναφέρει τα εξής:

“Αξιότιμε κύριε δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μου υποβάλλω την παραίτησή μου από δημοτική σύμβουλος Κιλκίς.

Η παραίτησή μου οφείλεται στην απόφαση να διεκδικήσω μια θέση στο Εθνικό Κοινοβούλιο ως αντιπρόσωπος των πολιτών της Π.Ε. Κιλκίς συμμετέχοντας προς τούτο στις εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Κύριε δήμαρχε,

Παρακαλώ να μεταφέρετε στους συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους τον απεριόριστο σεβασμό μου στο θεσμικό τους ρόλο και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να τιμήσουν ο καθένας τους την εντολή των δημοτών μας να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους.

Στο πλαίσιο αυτό δώσαμε τόσο στο παρόν συμβούλιο, όσο και στο προγενέστερο, από κοινού αγώνες κι αν κάποτε διαφωνήσαμε με ορισμένους αυτό αποτελεί την καλύτερη έκφραση της πολυφωνίας μέσα στο συμβούλιο, την ευγενέστερη μορφή δημοκρατικού διαλόγου.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνω απερίφραστα ότι τίποτε προσωπικό δεν υπήρξε ή θα υπάρξει ποτέ που θα σκιάζει τις σχέσεις μου με κάθε Κιλκισιώτη όταν διαλεγόμαστε για τα συμφέροντα του τόπου και των πολιτών μας.

Η μετάθεση του ενδιαφέροντος μου στην κεντρική πολιτική σκηνή υπακούει σε έναν και μόνο λόγο: στην πεποίθησή μου ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερα στον τόπο μου συνολικά κι όχι μόνο αυτοδιοικητικά, να συμβάλλω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην επίλυση ουσιωδών έως φλεγόντων προβλημάτων που απαιτούν μείζονες παρεμβάσεις από την κεντρική εξουσία.

Στην κατεύθυνση αυτή παραμένω νυν και αεί συμμέτοχος στις αγωνίες όλων σας, συμμαχητής στους αγώνες σας.

Μαζί θα είμαστε πάλι.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σφίγγω το χέρι όλων σας.

 

Με απεριόριστη εκτίμηση

Καλλισθένη Πάκα-Κυμπαρίδη

Δικηγόρος- Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ποταμός Αξιός και οι αισθητήρες μέτρησης της στάθμης των υδάτων που τοποθετήθηκαν στην γέφυρα

Στην εγκατάσταση συστήματος μέτρησης στάθμης υδάτων στην γέφυρα του ποταμού Αξιού, στο ύψος της Αξιούπολης, προέβη στα τέλη της προηγούμενης […]

Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην «αξιολόγηση» – κατηγοριοποίηση των σχολείων και τον αυταρχισμό κυβέρνησης – υπουργείου παιδείας

Η κυβέρνηση και το υπουργείο παιδείας μπροστά στον ανυποχώρητο αγώνα ενάντια στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων […]