Κοινωνία

Διανομές συσσιτίου από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης από την πρώτη στιγμή των έκτακτων μέτρων πρόληψης κατά του COVID-19 βρίσκεται κοντά στους ωφελούμενους και τις οικογένειές τους.

Η κοινωνική υπηρεσία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία καταγράφοντας τις ανάγκες του κάθε ωφελούμενου σε όλους τους τομείς που χρειάζονται υποστήριξη.

Η διεπιστημονική ομάδα επικοινωνεί τηλεφωνικά με όλους προσφέροντας συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, η νοσηλευτική υπηρεσία προσφέρει με ασφάλεια και σεβασμό προς τους ωφελούμενους κατ’ οίκων μετρήσεις και καλύπτει τις φαρμακευτικές ανάγκες που προκύπτουν.

Παράλληλα πραγματοποιούνται σε όλο το νομό κατ’ οίκον διανομές συσσιτίου που ετοιμάζεται και μεριδοποιείται σύμφωνα με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές στην κουζίνα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Οι διανομές γίνονται με τα λεωφορεία μας και οι διανομείς έχουν εξοπλιστεί με στολές μίας χρήσης, γάντια, μάσκες και σκουφάκια για το κεφάλι εξασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια της υγείας όλων.

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην λαϊκή του Κιλκίς