Πολιτική

ΔΑΣ ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας: “Ολοι στην απεργία γιά το έγκλημα στα Τέμπη στις 16 Μάρτη 2023!”

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες συναδέλφους που απέργησαν, που ενωμένοι με τον υπόλοιπο λαό και τη νέα γενιά, πλημμύρισαν την Τετάρτη 8 Μάρτη τους δρόμους όλων των πόλεων της χώρας και εδώ στο Κιλκίς, για να διαδηλώσουν για το έγκλημα στα Τέμπη. Όλοι μαζί γίναμε η φωνή των νεκρών αθώων θυμάτων!

Οι κινητοποιήσεις αυτές ανοίγουν το δρόμο για την κλιμάκωση του αγώνα, ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους για τους αδικοχαμένους συναδέλφους σιδηροδρομικούς και τους δεκάδες νέους ανθρώπους.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ – ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ!

Είναι ένοχοι! Η πολιτική τους εγκληματεί απέναντι στη ζωή μας. Εμείς οι εργαζόμενοι να πάρουμε θέση και να δυναμώσουμε την αντίσταση μας απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη πολιτική που ξεζουμίζει τους πολλούς και δίνει τα πάντα στους λίγους και εκλεκτούς επιχειρηματίες, μεγαλοκατασκευαστές, εφοπλιστές και μεγαλέμπορους.

Άλλωστε στους Δήμους έχουμε δει από πρώτο χέρι τα «οφέλη» αυτής της πολιτικής. Χρόνια τώρα Κυβερνήσεις και Δήμαρχοι απαξιώνουν τις υπηρεσίες από προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, με στόχο την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών. Αποτέλεσμα της απαξίωσης και των ιδιωτικοποιήσεων είναι κάθε μέρα να έχουμε στο κλάδο και ένα εργατικό ατύχημα, να μετράμε 64 νεκρούς και εκατοντάδες σακατεμένους τα τελευταία 8 χρόνια.

Να σταματήσουν να μας αντιμετωπίζουν σαν αναλώσιμους. Να μην αντιμετωπίζεται η προστασία της ζωής και της εργασίας ως κόστος βαρίδι για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, εγχώριων και ξένων.

Η προσπάθεια συγκάλυψης έχει πέσει στο κενό! Η πολιτική όσων κυβέρνησαν μέχρι τώρα έχει καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Η ενοχή τους είναι αποδεδειγμένη. Τα κροκοδείλια δάκρυά τους δεν συγκινούν κανέναν.

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΖΩΗ!

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την προστασία της ζωής, της υγείας, της εργασίας και της μόρφωσης για όλο το λαό. Συνεχίζουμε ακόμα πιο πολλοί ακόμα πιο αποφασισμένοι! Οργανωμένοι στα Σωματεία μας, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, τους μαθητές και φοιτητές, διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει!

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Ειρήνης, στις 10:30.

Η ΟΡΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εντελώς αναμενόμενο

Τον Γιώργο Γεωργαντά βράβευσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κιλκίς την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του, στο  «Κτήμα των Ευχών». […]