Πολιτική

Ψηφοδέλτιο Κιλκίς ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με… έντονο «άρωμα Γυναίκας»!

Τα πρόσωπα, μέσω των οποίων θα διεκδικήσει «να συνεχίσει την ανοδική του πορεία» στην εκλογική περιφέρεια του Κιλκίς ανακοίνωσε το περασμένο σαββατοκύριακο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται, όπως αναμενόταν ο νυν βουλευτής και υπεύθυνος του τομέα της υγείας Γεώργιος Φραγγίδης, ο πολιτευτής του κόμματος και πρώην γραμματέας οργανωτικού Στέφανος Παραστατίδης και τρείς νέες γυναίκες υποψήφιες, η γνωστή δικηγόρος Κυριακή Τομπουλίδου και οι Παιόνισσες Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου και Αναστασία Ντάση – Χαρτοματσίδου.

Σε κάθε περίπτωση το πολιτικό ζητούμενο για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην εκλογική περιφέρεια του Κιλκίς είναι να συνεχίσει την δυναμική, που επέδειξε στις προηγούμενες εκλογές, καταγράφοντας ένα από τα υψηλότερα ποσοστά σε εθνικό επίπεδο στις εκλογές του 2019 με 11,21%, διπλασιάζοντας σχεδόν τον αριθμό των ψήφων του σε σχέση με τις εκλογές του 2015 από 3870 σε 6163 το 2019, καθώς φαντάζει πολιτικώς ανέφικτο να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα στην τριεδρική εκλογική περιφέρεια του Κιλκίς όπου η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ μοιράζονται τις βουλευτικές έδρες.

Κάτι το οποίο φαίνεται και από τις δηλώσεις-εκτιμήσεις του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής Λάζαρου Παζαρτζικλή στον «Μαχητή», ο οποίος τονίζει «ότι θα συνεχισθεί η εκλογική άνοδος του Κινήματος στο Κιλκίς και στις προσεχείς εκλογές την Άνοιξη», παρά το γεγονός ότι δεν ζητήθηκε η άποψη του τοπικού κομματικού οργάνου σε σχέση με την στελέχωση του ψηφοδελτίου, με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Τον «δρόμο» του ΠΑΣΟΚ με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου σύντομα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κόμματα καθώς ο χρόνος γιά την διενέργεια των εκλογών μετρά αντιστρόφως και είτε διεξαχθούν τον προσεχή Απρίλιο είτε στις αρχές Μαΐου οι όποιοι υποψήφιοι θα πρέπει σύντομα «να λάβουν θέση στους βατήρες τους».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]