Πολιτική

Αποκλεισμός της ΔΟΥ Κιλκίς από παραγωγούς και ομάδες όλων των επαγγελματικών φορέων

Σε τρίωρο αποκλεισμό της ΔΟΥ Κιλκίς απο τις 10 το πρωί έως τις 1 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης 18.2.16 αγρότες, κτηνοτρόφοι απο την περιοχή του Κιλκίς με τη συνδρομή διαφόρων άλλων επαγγελματικών ομάδων όπως μεταξύ άλλων, οι δικηγόροι και ιδιώτες φοροτεχνικοί στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους ενάντια στις υπο προώθησιν απο κυβερνητικής πλευράς μεταβολές γύρω απο τα θέματα ασφάλισης και φορολόγισής των.

Με την συνδρομή δεματιών αχύρου οι αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν την είσοδο της εφορίας και το οδόστρωμα της 21ης Ιουνίου στο ύψος της εισόδου, ενώ παράλληλα παρέταξαν μικρό αριθμό αγροτικών μηχανημάτων-ελκυστήρων εκατέρωθεν της οδού στο ίδιο σημείο.

Ταυτοχρόνωνς προχώρησαν στην ανάρτηση «πανώ» διαμαρτυρίας στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται η εφορία μαζί με τα αντίστοιχα των δικηγόρων και φοροτεχνικών μαζί με δύο νεαρά πρόβατα που τοποθέτησαν στον χώρο μεταξύ των δεματιών αχύρου και της εισόδου.

Στην είσοδο της ΔΟΥ και στους περιξ χώρους συγκεντρώθηκαν δεκάδες παραγωγών, δικηγόρων και ελεύθερων επαγγελματιών στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας των ενώ απο ηχητική εγκατάσταση ακούγονταν τραγούδια αλλά και προεκλογικές εξαγγελίες του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, επιδιώκοντας να καταδείξουν τη διαφορά σε σχέση με τα συμβαίνοντα απο μέρους ως εν ενεργεία πρωθυπουργού.

Με δηλώσεις των προς τον «Μαχητή» οι εκπρόσωποι των αγροτών και λοιπών επαγγελματικών ομάδων της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς επανέλαβαν την αντίθεσή τους που προωθεί η κυβέρνηση εκφράζοντας παράλληλα και την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ως μέτρο πίεσης ανατροπής των κυβερνητικών επιλογών αφήνοντας παράλληλα ανοικτό το παράθυρο του διαλόγου μέσα απο τις συγκεκριμένες θέσεις που έχουν κατατεθεί.

Περισσότερα

Προτάσεις του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Στ. Μάλγαρη γιά στάσιμα έργα αρμοδιότητας ΠΚΜ

Σειρά προτάσεων για στάσιμα έργα αρμοδιότητας της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας διατυπώνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Στέφανος Μάλγαρης, ασκώντας συθγχρόνως κριτική […]

Δείτε ακόμα

Δεν έμεινε… στα λόγια!

Το ότι η κατάσταση σε ό, τι αφορά στο θέμα των αδεσπότων ζώων έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιο διάστημα θεαματική […]

“Συντροφικά” στηρίγματα

Λίγο  μεγαλύτερη προσοχή σύντροφοι περιφερειακοί υποψήφιοι εκεί στο ΠΑΣΟΚ γιατί έτσι όπως αδιακρίτως παίρνετε τηλέφωνα μέσω των “συντροφικών” βουλευτικών καταλόγων έχουμε […]