Αθλητισμός

Σε αγώνες πάλης πανελλήνιας εμβέλειας ο Καραγιάννης Ευρώπου

Δύο διοργανώσεις αγώνων προκριματικής φάσης πανελληνίων πρωταθλημάτων ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης ανατέθηκαν από την οικεία ομοσπονδία στον Καραγιάννη Ευρώπου.

Ετσι, το σαββατοκύριακο 28 και 29.1.17 διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστηριο Ευρώπου οι αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών, ενώ το σαββατοκύριακο 18 και 19.2.17 οι αντίστοιχοι της επίσης δεύτερης προκριματικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩΠΟΥ
Και στις δύο διοργανώσεις έλαβε μέρος μεγάλος αριθμός αθλητών και αθλητριών από όλη την χώρα με τον Καραγιάννη να ανταποκρίνεται πλήρως σε λες τις απαιτήσεις και να παίρνει άριστα όσον αφορά στον διοργανωτικό τομέα, επιβεβαιώνοντας και κατ’ αυτόν τον τρόπο πανηγυρικώς την ιδιότητά του ως φορέα-«κυψέλης» της ελληνικής πάλης.

Η προσπάθεια του ανταμείφθηκε και στον αγωνιστικό τομέα αφου πέντε αθλητές του προκρίθηκαν στην τελική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων των κατηγοριών τους.

Συγκεκριμένα πέτυχαν τον ανωτέρω αντικειμενικό σκοπό οι Γιώργος Τσακνάσης (84κ. εφήβων), Θανάσης Καρατζάς (68 κ εφήγων), Παναγιώτης Δημητριάδης (54κ παίδων), Βασίλης Τοπουζης (85 κ παίδων) και Δημοσθένης Τσαλκιτζής (100κ παίδων), όλοι της ελευθέρας πάλης.
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩΠΟΥ
Οι αγώνες των πανελληνίων πρωταθλημάτων των ανωτέρω κατηγοριών θα διεξαχθούν των μεν παίδων το σαββατοκύριακο 18 και 19.3.17 πιθανότατα στην Κοζάνη, των δε εφήβων το σαββατοκύριακο 8 και 9.4.17 στην Λάρισα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα