Αθλητισμός

Μειώθηκαν αλλά.. παραμένουν οι ελπίδες του Αλέξανδρου

Εντός έδρας ήττα από την αντίστοιχη του διεκδικητή του τίτλου στον βόρειο όμιλο α2 εθνικής κατηγορίας Φαίακος Κερκύρας με 28-17 υπέστη η χειροσφαιρική ομάδα του Αλέξανδρου Αξιούπολης.

Έτσι οι ελπίδες της να παραμείνει στην κατηγορία μειώθηκαν σε μεγάλο βαθμό.

Ωστόστο, … παραμένουν βάσιμες σε σχέση με το υπολειπόμενο πρόγραμμα, καθώς από τους τέσσερις απομένοντες αγώνες ο Αλέξανδρος είναι θεωρητικώς σε θέση να διεκδικήσει την νίκη στους τρεις.

Σ΄αυτό συνηγορεί η εμφάνισή του κατά το δεύτερο ημιχρόνιο του αγώνα με τον Φαίακα, όταν, απαλλαγμένος από κάθα άγχος, «κοίταξε» τον φιλοξενούμενο «στα μάτια» και τον συναγωνίσθηκε σχεδόν επί ίσοις όροις.

Δυστυχώς, είχε μεσολαβήσει το πολύ κακό για το αξιουπολίτικο συγκρότημα πρώτο ημιχρόνιο, κατά την διάρκεια του οποίου αυτό… «δεν βλεπόταν», με επακόλουθο το κερκυραϊκό να «κτίσει» όχι απλώς ασφαλή, αλλά μη αναστρέψιμη διαφορά (16-6).

Ωστόστο, και μόνο το ότι ο Αλέξανδρος βρήκε στην επανάληψη τον καλό εαυτό του, τουλάχιστον σε βαθμό επαρκή να υπερασπισθεί το γόητρό του και να «σώσει» την τιμή και υπόληψή του, είναι μια σαφής ένδειξη του ότι η ομάδα της Αξιούπολης μπορεί να δώσει μέχρι τέλους με αξιώσεις την «μάχη» της παραμονής.

Η σύνθεση:
Στεφανίδης (Γιάντσιτς), Α.Παπαρήγας, Μουτούδης 2 Καραπεΐδης 6, Μόγας 1, Μενεψάκος 3, Καλπακίδης 2 Ρ.Παπαρήγας 1, Μάρτσης 2, Ζάρας 5 Αριστείδου, Αραμπατζής, Ζηλίδης, Παλαιστής.
Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Κυριακή 4.3.18, 18.00, ΑΕΣΧ Πυλαίας Θεσσαλονίκης-Αλέξανδρος Αξιούπολης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]