Αθλητισμός

H Δήμητρα Ζώτου κορυφαία κορασίδα του 2013 στον στίβο

Μία τιμητική διάκριση επεφύλαξε στον κιλκισιώτικο αθλητισμό η ετήσια πανελλήνια ψηφοφορία των μελών του συνδέσμου φίλων κλασικού αθλητισμού!
Σύμφωνα με τα αποτελέσματά της στην συγκεκριμένη κατηγορία, κορυφαία Ελληνίδα κορασίδα αθλήτρια γιά το 2013 ανεδείχθη η Δήμητρα Ζώτου του ΓΣ Μανδρών!
Η τιμητική αυτή πρωτιά υπήρξε απόρροια της «μαγικής» αγωνιστικής χροιάς της ταλαντούχου και φερέλπιδος αθλήτριας ρίψεων, που εξειδικεύεται στην σφυροβολία, με αποκορύφωμα την πέμπτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Ως γνωστόν, η 17χρονη Κιλκισιώτισσα (με «ρίζες» από Καμπάνη και Πεδινό), κατέκτησε και τον πανελλήνιο τίτλο, πρώτευσε σε αρκετές περιφερειακές και πανελλήνιες διασυλλογικές διοργανώσεις, και διακρίθηκε τόσο στους Βαλκανικούς αγώνες (δεύτερη) όσο και στην πανευρωπαϊκή αθλητική πανηγυρική διοργάνωση («γκαλά») νεολαίας των Βρυξελλών, ενώ προκρίθηκε και συμμετέχει στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της «Γυμνασιάδος», στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας Μπραζίλια.
Ανεξαρτήτως εμφανίσεως σε αυτούς τους αγώνες την Δήμητρα περιμένει την Κυριακή 8.12.13 το τιμητικό έπαθλο του ΣΦΚΑ, το οποίο θα της απονεμηθεί στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών ηλικίας από αυτόν, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί την ανωτέρω ημερομηνία, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του δήμου Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]