Πολιτική

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΜέΡΑ25 στο νομό Κιλκίς

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η εκλογική επιτροπή του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη.

Όσοι και όσες απαρτίζουν την Εκλογική Επιτροπή δεν χαρακτηρίζονται μόνο από το ότι είναι υποψήφιοι. Είναι άνθρωποι με διαδρομή στα κινήματα, στον αγώνα για τα δικαιώματα, στον αγώνα των ιδεών και του πολιτισμού, άνθρωποι που με συνέπεια τίμησαν το ΟΧΙ του ελληνικού λαού γυρίζοντας την πλάτη στη μνημονιακή υποταγή.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος έκανε την εισαγωγική εισήγηση πριν την αρχή των διαδικασιών της Επιτροπής, τόνισε:

«Όλοι και όλες που είμαστε εδώ, στην εκλογική μας επιτροπή, θα έχουμε τη δύσκολη, αλλά ωραία αποστολή να συντονίσουμε πολιτικά, οργανωτικά και επικοινωνιακά τον προεκλογικό αγώνα του ΜέΡΑ25 Συμμαχία για τη Ρήξη.

Η καρδιά αυτού του προεκλογικού αγώνα χτυπά εκεί έξω. Εκεί όπου χιλιάδες φίλες και φίλοι, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, είτε είναι υποψήφιοι είτε όχι, θα μεταφέρουν το μήνυμα του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη σε κάθε γωνιά της χώρας.

Τα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25, ένα μεγάλο μέρος των οποίων δημοσιεύεται σήμερα, απαρτίζονται από ανθρώπους που έχουν ενωθεί κάτω από την κοινή πεποίθηση ότι μόνο με την Πρώτη Φορά Ρήξη, όλα μπορούν να είναι αλλιώς. Είμαστε μαζί στους αγώνες έξω από τη Βουλή, θα ενδυναμώσουμε και την παρουσία μας μέσα στη Βουλή. Θα τους χαλάσουμε την αριθμητική της μνημονιακής συναίνεσης.»

Η Σοφία Σακοράφα, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δήλωσε πως «το ΜέΡΑ25 ήταν το μόνο κόμμα το οποίο άσκησε ουσιαστική αντιπολίτευση σε αυτή τη Βουλή, καταθέτοντας προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα του κόσμου, ενάντια στην κακοφωνια της υπόλοιπης κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της ρήξης είναι οι συμπολίτες μας και γι’αυτό απευθυνόμαστε σε αυτούς και τους καλούμε να συστρατευθούν κάτω από το λάβαρο της ελπίδας ότι Όλα Μπορούν Να Είναι Αλλιώς.»

Μετά το πέρας της συνεδρίασης ανακοινώθηκαν οι υποψηφίοι βουλευτές που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25 σε όλη την Ελλάδα. Στο νομό Κιλκίς υποψήφιοι θα είναι οι εξής:

Κουλίνας Αναστάσιος

Μαλλιάρα Δέσποινα

Μπίμπασης Χρήστος

Σπυρλιάδου Σοφία

 

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα