Αθλητισμός

Λαμπρή επιτυχία σημείωσαν τα πρώτα “Χατζηαδαμίδεια”

Τέθηκαν οι βάσεις για την καθιέρωση της διοργάνωσης αγώνων ρίψεων στο Κιλκίς με την επωνυμία “Χάρης Χατζιαδαμίδης”, εις μνήμην του πρόωρος εκλιπόντος Κιλκισιώτη ρίπτη.

Οι πρώτοι αγώνες διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 26.3.17 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και του δήμου Κιλκίς.

Την απόλυτη ικανοποίησή τους εξέφρεσαν οι αθλητές και προπονητές όλων των συλλόγων που έλαβαν μέρος στην ημερίδα και εντυπωσιάσθηκαν απο την διοργανωτική αρτιότητα. Στην πρώτη χρονιά διεξαγωγής των αγώνων εις μνήμημν του Χάρη Χατζιαδαμίδη υπήρξε μεγάλη προσέλευση.

Στους αγώνες παρευρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς, η οικογένεια του εκλιπόντος αθλητή, ο τεχνικός ανάπτυξης ΣΕΓΑΣ, η αντιδήμαρχος Αιακατερίνη Γιαννακούλα-Ζιούτα και ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών Σταθμών Κωνσταντίνος Παπαδάκης.

Έλαβαν μέρος 15 αθλητικοί σύλλογοι και περισσότεροι απο 90 αθλητές.

Στην σφαιροβολία ανδρών ο Κυριάκος Ζώτος σημείωσε νέα ατομική επίδοση ανοικτού στίβου με 18.39 και ο Λατιφλάρι νέα ατομική επίδοση ανοικτού στίβου με 18.38 ,ενώ σε ετοιμότητα παρουσιάσθηκε ο έφηβος Οδυσσέας Μουζενίδης που σημείωσε μια εξαιρετική επίδοση στέλνωντας την αντρική σφαίρα στα 18.14 μέτρα και ξεχώρισε στην σφιαροβολία εφήβων κερδίζοντας το χρυσό καθώς και της Μαρίας Τοπούζη στην σφυροβολία κορασίδων με 58.28 μέτρα.

Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς μέτρησε τρεις πρωτιές με τον Νίκο Καπράγκο την Ζωή Παπανικολάου και την Μαρία Τοπούζη. Δέυτερη θέση κατέλαβε η Βέρα Φωτιιάδου στην δισκοβολία κορασίδων και τρίτη θεση ο Δημήτρης Παυλίδης στην δισκοβολία παμπαίδων.

Απο τον διοργανωτή σύλλογο Αίαντα Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο καθαριότητας Αιακατερίνη Γιαννακούλα-Ζιούτα για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα μας για την καθαριόητα του χώρου ρψεων καθώς και τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ Ηλία Αβραμίδη όπου σε συνεργασία με τον δήμο βοήθησε στην διαμόρφωση του γηπέδου ρίψεων. Επίσης ευχαριστούμε τον Νίκο Σερασκέρη και τους υπαλλήλους του δημοτικού σταδίου Κιλκίς για τις άψογες υπηρεσίες που παρείχαν την ημέρα των αγώνων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]