Κοινωνία

Tιμητική βράβευση του ΚΥ Πολυκάστρου από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22.2.23 στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός τιμητική, συμβολική βράβευση των υγειονομικών και των δομών υγείας του ΕΣΥ, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του συνόλου της ηγεσίας του υπουργείου υγείας.
Το βραβείο που για πρώτη φορά δίνεται από το υπουργείο Υγείας σε δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, “Αναγνωρίζοντας το καθημερινό έργο και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας προς τους ασθενείς” παρέλαβε από τον υπουργό υγείας Θανάση Πλεύρη ο συντονιστής διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου Θεοφύλακτος Γεωργιάδης.
Ο κ.Γεωργιαδης τόνισε: “H τιμητική αυτή διάκριση που τιμά τα κέντρα υγείας της χώρας, αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών του συνόλου των εργαζομένων του κέντρου υγείας Πολυκάστρου, ιδιαίτερα την τελευταία δύσκολη διετία.
Από την πλευρά μας οι εργαζόμενοι νιώθουμε τιμή για την αναγνώριση των προσπαθειών μας και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο τρόπο, πάντα δίπλα στον πολίτη, στον ασθενή,σε οποιονδήποτε μας χρειαστεί, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας προς όλους εσάς.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στην διοίκηση της 4ης Υ.ΠΕ τους Δημήτρη Τσαλικάκη και Ειρήνη Χατζοπούλου για την συνεχή στήριξη,την συνεργασία και την πίστη στο πρόσωπο μας”.

Ο δήμαρχος Κ. Σιωνίδης συγχαίρει
Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε γιά την τιμητική βράβευση του κέντρου υγείας Πολυκάστρου από το υπουργείο υγείας, ο δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε γιά την τιμητική διάκριση που έλαβε το κέντρο υγείας Πολυκάστρου από το υπουργείο υγείας, αναγνωρίζοντας στα πρόσωπα του ανθρώπινου δυναμικού της υγειονομικής μονάδας την προσπάθεια που κατέβαλαν και καταβάλλουν όλο αυτό το διάστημα, κατά το οποίο η ανθρωπότητα καλείται να αντιμετωπίσει την υγειονομική κρίση.
Με την σειρά μου, εκφράζω τα πιό θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους υγειονομικούς φορείς, που πράττουν ό, τι καλύτερο μπορούν για την υγεία των συνανθρώπων μας.
Ιδιαίτερες, όμως, ευχές και συγχαρητήρια εκφράζω στην διοίκηση και στους εργαζομένους του δικού μας κέντρου υγείας του Πολυκάστρου, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας καθημερινώς και ακούραστα με πολλή αγάπη.
Τέλος, σας βεβαιώνω, ότι ο δήμος Παιονίας στέκεται και θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες των υγειονομικών δομών του δήμου μας, με κάθε δυνατό τρόπο».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Όχι χαμηλά τα “πανώ”

Τείνει να εξελιχθεί, αν δεν έχει ήδη εξελιχθεί, σε … μόδα στο Κιλκίς η ανάρτηση ενημερωτικών “πανώ” σε χαμηλό ύψος, […]