Πολιτισμός

Θετικές εντυπώσεις άφησε το βιβλίο του Δ.Δελαρούδη «Το Μυστικό Άστρο»

Θετικές εντυπώσεις άφησε το βιβλίο του Δημήτρη Δελαρούδη με τίτλο «Το Μυστικό Άστρο», που παρουσιάσθηκε την Δευτέρα 20-9-21, στο «Στέκι της Τέχνης», στο Μεταλλικό, κατά την διάρκεια σχετικής εκδήλωσης της «Τέχνης».

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Με πολλή κουβέντα, απίστευτα θετική διάθεση, εξαιρετικές εισηγήσεις από τους φιλοξενούμενους συγγραφείς και υπέροχες αναγνώσεις από τα μέλη της θεατρικής σκηνής κύλησε το απόγευμα της Δευτέρας 20ης Σεπτεμβρίου 2021, όπου στο «Στέκι της Τέχνης» έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Δελαρούδη «Το Μυστικό Άστρο», σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Πηγή».

Ο συγγραφέας, με ευγλωττία και ευπροσηγορία, αναφέρθηκε στο βιβλίο του και απάντησε στις ουκ ολίγες ερωτήσεις του κοινού σε σχέση με την λογοτεχνία του φανταστικού και την έμπνευση.

Πολλοί και καλοί φίλοι τίμησαν το συγγραφέα, ενώ το «παρών» έδωσαν και αρκετοί παλιοί συνάδελφοι, μιάς και ο Δημήτρης Δελαρούδης εργαζόταν έως πριν λίγο καιρό στον δήμο Κιλκίς.

Γιά άλλη μία φορά αποδείχθηκε, ότι «την ιστορία την φτιάχνουν οι παρέες», και η «Τέχνη» ξέρει και να τις φτιάχνει αλλά και να τις υποστηρίζει.

Καλό δρόμο στο βιβλίο, περιμένουμε το επόμενο.».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]