Κοινωνία

Φιλανθρωπικούς φορείς στήριξε η ΕΛΑΣ επ’ ευκαιρία των Εορτών

Παραδόθηκαν είδη και χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά από το προσωπικό των διευθύνσεων αστυνομίας της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας

H Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων, χρημάτων κ.α.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα.

Τα είδη και χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο Κιλκίς διατέθηκαν για την κάλυψη άμεσων αναγκών στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία «ΒηματίΖΩ».

Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιείτο πάνω βάση στην έδρα της κάθε διεύθυνσης αστυνομίας. Ενδεικτικά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ρούχα, χρήματα, είδη ένδυσης, παιγνίδια κ.α.

Τονίζεται ότι το έργο των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη είναι σημαντικότατο, ώστε να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους ανθρώπους που το χρειάζονται.

«Η πρωτοβουλία αυτή εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα που αναδεικνύει και την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, σκοπεύει και στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των μελών των παραπάνω φορέων», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]