Αθλητισμός

Υποψήφιοι για το κλιμάκιο Βορείου Ελλάδος τεκβον – ντόκα της Τόλμης

Τέσσερα χρυσά μετάλλια, δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια και δύο πέμπτες θέσεις ήταν ο εντυπωσιακός απολογισμός των στελεχών της Τόλμης Κιλκίς, που έλαβαν μέρος στο τρίτο προκριματικό πρωτάθλημα τέκβον – ντο Βορείου Ελλάδος, που εντάσσεται στην διαδικασία συγκρότησης της αντιπροσωπευτικής ομάδας της ένωσης τεκβον – ντο Β. Ελλάδας (ΕΤΑΒΕ).

Οι αγώνες, το πρόγραμμα των οποίων περιελάμβανε δοκιμασίες τόσο στον αγωνιστικό τομέα (κυορούγκι) όσο και στον τεχνικό (πούμσε) διεξήχθησαν από την Παρασκευή 1 έως και την Κυριακή 3.11.19, στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, και οι τεκβον-ντόκα της Τόλμης κατέδειξαν για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο κατάρτισής τους, χάρη στο οποίο ο σύλλογος τους κατατάσσεται εδώ και πολλά χρόνια στους κορυφαίους της Βορείου Ελλάδος, με πανελλήνια αναγνώριση.

Ειδικότερα τα στελέχη της Τόλμης σημείωσαν τα εξής αποτελέσματα:

-Χρυσό μετάλλιο οι Αθανάσιος Παπουτσής, Φώτιος Δαδούπης, Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης και Σοφία Ταξιάρχη.

-Ασημένιο μετάλλιο οι Μαρία Φουλεδάκη και Μαρία Κωνσταντινίδου.

-Χάλκινο μετάλλιο οι Σεβαστιανός Αναστασιάδης, Δημήτριος Ντίτουρας, Ιωάννης Νικολαίδης και Χρήστος Σκαρλάτος.

-Πέμπτη θέση οι Ευσταθία Κερεμίδου και Ευτυχία Γιαχασίδου.

«Ηταν μία ακόμη αξιόλογη παρουσία των στελεχών μας, που έφτασαν στο σημείο να διακρίνονται χάρη στην μακρόχρονη επίμονη προσπάθεια, την σκληρή δουλειά, την συνέπεια αλλά και τον ζήλο για πρόοδο», δήλωνε ο αρχιπροπονητής Γιώργος Λεμονίδης, «κάτι το οποίο ακολουθήσαμε ευθύς εξαρχής ακολουθούμε και θα ακολουθούμε απαρεγκλίτως».

Εύσημα στους τεκβον-ντόκα απένειμαν, επίσης, ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Κουραλίδης και οι προπονητές Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη