Γενικά

Ο αντιδήμαρχος και οι κοινοτάρχες της Δ.Ε. Ευρωπού στηρίζουν τους μαθητές τους

Το πρόβλημα που έχει προκύψει, με τη μη έγκριση των ολιγομελών τμημάτων της ομάδας θετικού προσανατολισμού στο λύκειο Ευρωπού συζήτησε ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Ευρωπού, Ηλίας Αριζάνης, στο δημοτικό κατάστημα Ευρωπού με τους προέδρους των κοινοτήτων της δημοτικής ενότητας, προκειμένου να συντάξουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να συμπαρασταθούν στους μαθητές του, με αποδέκτη τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και κοινοποίηση σε διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και δήμαρχο Παιονίας.

Ψήφισμα συμπαράστασης

Οι υπογράφοντες αιρετοί της δημοτικής ενότητας Ευρωπού του δήμου Παιονίας, συντάσσονται με τον αγώνα των μαθητών και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γενικού λυκείου Ευρωπού, για την έγκριση του ολιγομελούς Τμήματος Θετικού Προσανατολισμού και Σπουδών στην σχολική μονάδα.

Θεωρούμε μείζον θέμα την προάσπιση της παιδείας και της εκπαίδευσης όλων των μαθητών οι οποίοι δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως αριθμοί αλλά ως αυριανοί υπεύθυνοι πολίτες με ολοκληρωμένη οντότητα.

Κρίνεται επιτακτική η ανάγκη επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος (δηλ. η έγκριση του ολιγομελούς τμήματος θετικού προσανατολισμού σπουδών), ώστε οι μαθητές να επανέλθουν στη σχολική κανονικότητα, συνεχίζοντας απερίσπαστοι για την επιτυχή κατάκτηση του τελικού στόχου.

Υπογράφοντες:

Αριζάνης Ηλίας (αντιδήμαρχος Ευρωπού).

Χρυσαφάκογλου Κυριάκος,Πατσίδου Κυριακή (σύμβουλοι τοπικής κοινότητας Ευρωπού).

Παρασκευόπουλος Γεώργιος (πρόεδρος Αγίου Πέτρου), Κουνουπάκης Γεώργιος , Κεχαγιά Θεοδώρα , Αλούρης Λάζαρος, Γραμματικός Χρήστος (σύμβουλοι τοπικής κοινότητας Αγίου Πέτρου).

Αριαντζής Πέτρος (πρόεδρος Τούμπας), Αλέκογλου Αστέριος, Τοζακίδου Παναγιώτα, Κυριαζίδης Κωνσταντίνος,Τσιφτσής Σάββας ( σύμβουλοι τοπικής κοινότητας Τούμπας).

Κιτσούκης Τραιανός (πρόεδρος Πολυπέτρου), Ζαμουρίδου Αλεξανδρα, Κουκουλεκίδης Ηλίας, Πετρίδης Σπυρίδων, Περπερίδου Βασιλική ( σύμβουλοι τοπικής κοινότητας Πολυπέτρου).

Κάργα Σοφία (πάρεδρος τοπικής κοινότητας Μεσιάς).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα