Αθλητισμός

Eπιτυχία σημείωσε η διεθνής διοργάνωση παλαιμάχων του Κιλκισιακού

Οι αποστολές των ομάδων από Βέλγιο, Ρουμανία και Ιταλία έφτασαν στο Κιλκίς την Πέμπτη 19.6.15. Κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της πόλης και το βράδυ παρακάθησαν σε δείπνο καλωσορίσματος που προσέφεραν οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού. Εκεί διενεργήθηκε και η κλήρωση των παιχνιδιών.

Την επόμενη ξεναγήθηκαν στο Κιλκίς και αφού επισκέφτηκαν το Σπήλαιο γευμάτισαν σε ταβέρνες της πόλης.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης. Οι ομάδες παρατάχτηκαν στο στάδιο, όπου ανακρούσθηκαν οι εθνικοί ύμνοι. Χαιρέτισε ο εκπρόσωπος του δήμου Νίκος Σερασκέρης ο οποίος τόνισε την σημασία της διοργάνωσης που δίνει την ευκαιρία στους παλαίμαχους να συνεχίζουν την ενασχόλησή τους με αυτό που αγαπούν.

Στον πρώτο αγώνα η ομάδα R.O.S. του Βελγίου αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Κιλκισιακού και ηττήθηκε με 1 – 0 με «εκτελεστή» τον Π. Σιδηρόπουλο.

Στην συνέχεια ακολούθησε η συνάντηση μεταξύ της ιταλικής J.R.C. Ίσπρα και της ρουμανικής Moldovei Buvobina Fundu που έληξε με νικήτρια την ρουμανική ομάδα με 3 – 0. Ακολούθησε η συνάντηση της ιταλικής ομάδας και του Κιλκισιακού με νικητή τον Κιλκισιακό με 5 – 1 και «εκτελεστές» τους Π. Σιδηρόπουλο, Χ. Παπαδόπουλο (2), Γ. Παπαδαμιανού και Π. Κούση.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η ομάδα του Βελγίου ηττήθηκε της ρουμανικής με 2-1.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας παρατέθηκε δείπνο με μουσική και χορό.
Την Κυριακή 21.6.15 οι ξένες αποστολές επισκέφτηκαν το Οχυρό Ρούπελ και γευμάτισαν στα Άνω Πορρόια.
Το απόγευμα βρέθηκαν και πάλι στο στάδιο για την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.
Στον πρώτο αγώναη ομάδα της Ιταλίας νίκησε με 5 – 0 αυτήν του Βελγίου.
Στον δεύτερο αγώνα ο Κιλκισιακός αντιμετώπισε την ρουμανική ομάδα την οποία νίκησε με 1 – 0 με «εκτελεστή» και πάλι το Π. Σιδηρόπουλο και κατέκτησε την πρώτη θέση.
Ακολούθησε τέλος η απονομή επάθλων, με την τελική κατάταξη να έχει ως εξής:
1. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Νίκες 3 Ήττες 0 Τέρματα 7 – 1 Βαθμοί 9
2. MOLDOVEI BUCOVINA FUNDU -΄΄- 2 -΄΄- 1 -΄΄- 5 – 1 6
3. J.R.C.. ISPRA -΄΄- 1 -΄΄- 2 -΄΄- 6 – 1 3
4. R.O.S. -΄΄- 0 -΄΄- 3 -΄΄- 1 – 8 0
Το βράδυ παρατέθηκε αποχαιρετιστήριο δείπνο με μουσική και χορό έως τις πρωινές ώρες. Εκεί οι ομάδες αντάλλαξαν και τα καθιερωμένα αναμνηστικά δώρα.

Την επόμενη αντιπροσωπεία των παλαιμάχων του Κιλκισιακού αποχαιρέτησε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι για κάποιες ημέρες ακόμη συνέχισαν την παραμονή τους σε παραλιακά ξενοδοχεία της Χαλκιδικής και της Κατερίνης. Η επόμενη διοργάνωση ορίστηκε να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο 2016 στις Βρυξέλλες.

Το διοικητικό συμβούλιο των παλαιμάχων του Κιλκισιακού απηύθυνε ευχαριστίες προς τον δήμο και την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, την διοίκηση του δημοτικού σταδίου, το τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και τον σύνδεσμο διαιτητών Κιλκίς για την στήριξη που παρέσχον στην όλη διοργάνωση.

Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού, Mιχαηλίδης, Μήρτσος, Παναγιωτίδης, Κωτάκης, Δελήπαλτας, Σιδηρόπουλος, Κοραϊδης, Δουλκερίδης, Χοτζούδης, Λαζαρίδης, Ιωσηφίδης, Ζαμανόπουλος, Λαζαρίδης, Παπαδαμιανού, Καραμπίδης, Συμεωνίδης, Ιωαννίδης, Χαριτωνίδης, Λ.Σημαιοφορίδης, Χαράλ.Παπαδόπουλος, Χάρης,Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Κέλνερ, Χρυσουλίδης, Κουραλίδης, Χρ. Κετικίδης, Χαρ.Κετικίδης, Καρυπίδης και Κούσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]