Αθλητισμός

Εννέα μετάλλια γιά την Τόλμη σε διασυλλογικούς αγώνες τεκβον-ντο

Έντονη έκανε την παρουσία της η Τόλμη Κιλκίς στους διασυλλογικούς αγώνες τεκβον-ντο ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων τους οποίους διοργάνωσε η ένωση τεκβον-ντο Β.Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) γιά εκτίμηση του επιπέδου των αθλητών και αθλητριών με σκοπό την συγκρότηση αντιπροσωπευτικής ομάδας επιλέκτων, που θα την εκπροσωπεί σε διεθνείς ανοικτές διοργανώσεις άλλων χωρών.
Οι αγώνες διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 18 και 19.1.14 στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ («Παλατάκι») στην Πυλαία Θεσσαλονίκης με την συμμετοχή 259 αθλητών και αθλητριών 65 συλλόγων της Β. Ελλάδος και με πλήρη εφαρμογή της σύγχρονης ηλεκτρονικής τεχνολογίας (θώρακες, σχολαστική βιντεοσκοπική επανάληψη κα).
Η Τόλμη συμμετέσχε με ένδεκα στελέχη, με απολογισμό ένα χρυσό μετάλλιο, τρία ασημένια και πέντε χάλκινα ενώ η λόγω σπουδών ελλιπής προπόνηση υπήρξε αιτία μη κατάκτησης μεταλλίου από τους Χαράλαμπο Δανιηλίδη και Ευστράτιο Τσομίδη.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Χρήστος Δικαιοσυνόπουλος στα -63 κ. εφήβων.
Ο ίδιος αθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία των ανδρών, ενώ τα άλλα δύο οι Σεβαστιανός Αναστασιάδης (-58κ.ανδρών) και Δημήτριος Τσόπουλος (-73κ. εφήβων).
Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Συμεών Ποζίδης (-55κ. εφήβων), Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (-73κ. εφήβων), Χριστόφορος Δεληγιαννίδης (-45κ. εφήβων), Μαρία Φουλεδάκη (-68κ. νεανίδων) και Δημητρα Κουτσού (52κ. νεανίδων).
«Στις λεπτομέρειες» και από ατυχία έχασε την πρόκριση στην τελική τετράδα των μεταλλίων και περιορίσθηκε στην τιμητική δεύτερη τετράδα η Ευθυμία Στεφανίδοιυ τόσο στα 57 κ. γυναικών όσο και στα 59 κ. νεανίδων.
Την ικανοποίησή τους γιά την συνολική εμφάνιση των στελεχών της ομάδας εξέφρασαν τόσο οι προπονητές Γιώργος Λεμονίδης και Σταύρος Λεμονίδης οσο και ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Κουραλίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]