Γενικά

Στο νοσοκομείο – Κ.Υ. Γουμένισσας βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Κ.Μακεδονίας Χ.Μήττας

Την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 επισκέφθηκε το γενικό νοσοκομείο – Κ.Υ. Γουμένισσας, ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Μήττας.

Ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της επιτροπής λοιμώξεων και υπεύθυνο των εμβολιαστικών κέντρων, παθολόγο Αιμίλιο Σάτσογλου για την πορεία των εμβολιασμών αλλά και για την υγειονομική κατάσταση της περιοχής σε επίπεδο κρουσμάτων.

Έπειτα συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή διοικητή Ηλία Ζάχαρη και τον πρόεδρο της κοινότητας Αστέριο Τάτση περιηγήθηκε στους χώρους εμβολιασμών, αναμονής και στο χώρο που έχει ετοιμαστεί για την άμμεση αντιμετώπιση παρενεργειών του εμβολίου.

Στην συνέχεια ενημερώθηκε από τους γενικούς ιατρούς και τις νοσηλεύτριες υπευθύνους των εμβολιαστικών κέντρων, για την 2η εμβολιαστική γραμμή, η οποία είναι σε αναμονή και έτοιμη εδώ και καιρό όταν ζητηθεί να μπει και αυτή σε λειτουργία, βοηθώντας έτσι στον ταχύτερο ρυθμό εμβολιασμών που υλοποιούνται από όλες υγειονομικές μονάδες του νομού μας.

Τέλος έδειξε την ικανοποίηση του για τον συλλογικό τρόπο αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης, δηλώνοντας πως όσο ταχύτερα προχωράει ο εμβολιασμός τόσο θα μειώνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία και έτσι πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να βγούμε από το τούνελ της πανδημίας.

Μετέφερε τις ευχαριστίες του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και προέδρου των περιφερειαρχών Ελλάδος και Ευρώπης Απόστολο Τζιτζικώστα σε όλο το προσωπικό και δεσμεύτηκε να μας επισκεφτεί ξανά υπό καλύτερες συνθήκες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα