Αθλητισμός

Τιμήθηκαν από την ΕΤΑΒΕ Κ.Τσαρτάλης-Α.Σιδηρόπουλος του Άθλου

Τους κορυφαίους του 2016 τίμησε η ένωση τεκβον-ντο Βορείου Ελλάδος στο πλαίσιο της καθιερωμένης σχετικής ετήσιας εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε φέτος την Κυριακή 19.2.17 σε αιθουσα του ξενοδοχείου «Πόρτο Παλάς» της Θεσσαλονίκης.

Στους τιμηθέντες συγκαταλέγονται οι τεκβον-ντόκα του Αθλου Κιλκίς Κωνσταντίνος Τσαρτσάλης «χάλκινος» πανελληνιονίκης παίδων πέρυσι, και Αναστάσιος Σιδηρόπουλος που συμπεριλαμβάνεται από πέρυσι στο κλιμάκιο ΕΤΑΒΕ της εθνικής ομάδας παίδων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του πρόεδρου της ΕΤΑΒΕ Χρήστου Μανώλη. Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας καθώς και ομιλίες τοπικών αρχοντων και βουλευτών της Θεσσαλονίκης που στηρίζουν το άθλημα του τεκβο-ντό.

Ο πρόεδρος της ένωσης ευχαρίστησε όλους του παρευρεθέντες για την παρουσία τους καθώς και όλους τους προπονητές για την προσφορά τους στο άθλημα και την ένωση. Ακολούθησε η βράβευση των αθλητών με διακρίσεις στο εξωτερικό κατόπιν των αθλητών με πανελλήνιες διακρίσεις και τέλος αυτών που κατάφεραν να συμπεριληφθούν στην ομάδα των επιλέκτων της ΕΤΑΒΕ .

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο προπονητής του Αθλου Κιλκίς Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης δήλωσε: «Είμαι συγκινημένος που οι κόποι των παιδιών ανταμείβονται με αυτόν τον τρόπο.

Όλα αυτά τα αποτελέσματα είναι απορροία συνεχούς προσπάθειας και δουλειάς όλων, αθλητών προπονητών άλλα και γονέων που με την οικονομική συνεισφορά τους βοηθούν τα παιδιά τους να ακολουθούσουν τα όνειρα τους. Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο Χρηστό Μανώλη για την τιμή».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για την μπούκλα

Πρόσφατα είχα την τύχη, που αρχικά ήταν χαρά, να παρακολουθήσω την παράσταση «Μπούκλα 99» της Νεφέλης Μεγκ, στον πολύ όμορφο […]