Κοινωνία

Θρήνος σε όλο τον νομό γιά την πρόωρη απώλεια του πολιτικού μηχανικού Γ.Μουρτετζίκογλου

Όλος ο νομός πενθεί από την Δευτέρα 14.2.22 για την πρόωρη απώλεια του πολιτικού μηχανικού Γιώργου Μουρτετζίκογλου, που «έφυγε» σε ηλικία 66 ετών από καρδιακή ανακοπή.

Ο εκλιπών με καταγωγή από το Καμποχώρι άφησε ανεξίτηλη την «υπογραφή» του τόσο στα δρώμενα του κλάδου του, έχοντας διατελέσει κατ’ επανάληψιν στέλεχος της διοίκησης του συλλόγου μηχανικών νομού Κιλκίς αλλά και του νομαρχιακού τμήματος Κιλκίς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, όσο και στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχοντας διατελέσει, μεταξύ άλλων και κοινοτάρχης Ρυζίων, με πλούσια δράση τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρύτερο επίπεδο.

Επί πλέον είχε μιάν αξιοσημείωτη παρουσία στα κοινωνικά και πολιτιστικά κοινά, κερδίζοντας την γενική αναγνώριση για την συμβολή του και εκτίμηση για την ποιότητα του χαρακτήρα του και το ήθος του.

Η εκφορά του θα γίνει την Τρίτη 15.2.22 από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Καμποχωρίου με ώρα έναρξης της εξοδίου ακολουθίας 5 το απόγευμα, ενώ η σορός του θα βρίσκεται εκεί από τις 2 μετά το μεσημέρι.

Συλλυπητήρια του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη
«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για τον θάνατο ενός φίλου του Γιώργου Μουρτετζίκογλου, που με τη δράση, την κοινωνική του προσφορά, την παρουσία του στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, αφήνει ανεξίτηλο αποτύπωμα στον τόπο μας.
Υπήρξε δυναμικό στέλεχος του συλλόγου μηχανικών νομού Κιλκίς και της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Στην οικογένεια, τους οικείους, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια της νομαρχιακής επιτροπής ΤΕΕ Κιλκίς
Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της νομαρχιακής επιτροπής ΤΕΕ Κιλκίς εκπροσωπώντας όλο τον τεχνικό κόσμο εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του συναδέλφου Γεωργίου Μουρτετζίκογλου.
Ο Γιώργος ασκούσε το επάγγελμα του αρχιτέκτονα μηχανικού ως ελεύθερος επαγγελματίας ενώ είχε παράλληλα πλούσια πολιτική και συνδικαλιστική δράση.
Γιώργο θα σε θυμόμαστε για την πολύτιμη προσφορά στον κλάδο και τα κοινά του τόπου μας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Τραϊανός Τρέγκας
Πρόεδρος Ν.Ε Τ.Ε.Ε Κιλκίς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]